reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

O jakie maleństwo ❤❤ ile ona teraz waży?
4300 z dzisiaj, w czwartek kończy 6 tyg.
Chyba tak wyślą tylko:D
3BBE71BE-F07B-4683-89E0-C8B6F4604EDB.jpeg Tu już chyba większa się wydaje :D No i ma włosy hahaha

Załączniki

• 3BBE71BE-F07B-4683-89E0-C8B6F4604EDB.jpeg
    3BBE71BE-F07B-4683-89E0-C8B6F4604EDB.jpeg
    485,5 KB · Wyświetleń: 144
reklama

Załączniki

• 20181001_070443.jpg
    20181001_070443.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 140
Ja już po wizycie u gina. To co zasłania mi wejście do pochwy to tylnia ściana pochwy. Niestety ale to już tak zostanie. Jeżeli mi to bardzo przeszkadza to tylko zabieg z medycyny estetycznej. Jakieś nitki które to naciągną. Narazie sobie daruję, może się skuszę po drugim dziecku :D
To mi powiedział że u mnie to się cofnie żeby sobie dać trochę czasu. Ale nie kojarzę czy mówił coś o tylnej ścianie pochwy. Nie pamiętam.

Kwestia genów pewnie. W sensie takim czy wy jako rodzice maleństwa gdy byliście mali to czy byliście z włoskami czy łysolki :)
Raczej to drugie ☺ Natalia miała jeszcze mniej włosów jak się urodziła niż mały. Ale teraz ma dosyć gęste i grube włosy i ciężkie. Jak jej zrobię kitkę wysoko to zaraz jej zjeżdża w dół.

Ja tez na slodkie teraz jesten,ale po ostatniej akcji z kupka malej,nie jem czekolady ;) za to kupuje batony musli i jednego dziennie sobie zjem i na tym moja akcja slodyczowa sie konczy,chyba ze miodku troche zjem ;) zaczelam pic siemie lniane,nasiona zalane woda tylko.. no i owoce,warzywa,kasze,gotowane mieso itd ;) i pije ziola typu melise i pokrzywe ;) zamowilam przez olx u kogos kto to hoduje ;)
Mój mały nie ma problemów z załatwianiem się. Kręci się kręci i nagle słychać armatę ☺ tak co drugie karmienie jest kupa ☺ w nocy zawsze mu zmieniam przed karmieniem ale bywa że muszę i po bo strawi w ciągu 10 min.

Wszystko możliwe. A to po tej szczepionce jej się te kupy tak pogorszyły? Mi znajoma mówiła że podobno po szczepieniu na rotawirusa przez 2-3 dni trzeba pieluszki z kupą zawijać szczelnie w torebki foliowe zanim się wyrzuci i dokładnie myć ręce po zmianie pieluszki żeby się ten wirus nie rozprzestrzenił. Mi nikt przy szczepieniu nic takiego nie mówił. Tzn ręce i tak zawsze myję ale nie zawijam w te sreberka ☺
Haha ja nie zawijalam i zapewne rak też nie zawsze mylam...z synem jak był mały i po szczepionce to mnie uprzedzpno, teraz zapomniałam... A kupy faktycznie po szczepienie się baaardzo pogorszyły. Zbiegło się to w czasie z odstawieniem mleka,Bo i we wtorek szczepienie i początek mojej diety... na śmierć zapomniałam że po tym rotarixie tak może być... myślę że będzie lepiej, bo dziś już były żółte kupki,a nie zielone;) mam nadzieję że nikogo tym nie zarazila:D

reklama
Do góry