reklama
Ty mówisz, że twoja ma mało włosów to zobacz moją4300 z dzisiaj, w czwartek kończy 6 tyg.
Chyba tak wyślą tylko
Zobacz załącznik 903573 Tu już chyba większa się wydaje No i ma włosy hahaha
Załączniki
Bajunia
Fanka BB :)
To mi powiedział że u mnie to się cofnie żeby sobie dać trochę czasu. Ale nie kojarzę czy mówił coś o tylnej ścianie pochwy. Nie pamiętam.Ja już po wizycie u gina. To co zasłania mi wejście do pochwy to tylnia ściana pochwy. Niestety ale to już tak zostanie. Jeżeli mi to bardzo przeszkadza to tylko zabieg z medycyny estetycznej. Jakieś nitki które to naciągną. Narazie sobie daruję, może się skuszę po drugim dziecku
Bajunia
Raczej to drugie ☺ Natalia miała jeszcze mniej włosów jak się urodziła niż mały. Ale teraz ma dosyć gęste i grube włosy i ciężkie. Jak jej zrobię kitkę wysoko to zaraz jej zjeżdża w dół.Kwestia genów pewnie. W sensie takim czy wy jako rodzice maleństwa gdy byliście mali to czy byliście z włoskami czy łysolki
oliwiapatrycja
Piękna Izunia :*Ty mówisz, że twoja ma mało włosów to zobacz moją
Bajunia
Mój mały nie ma problemów z załatwianiem się. Kręci się kręci i nagle słychać armatę ☺ tak co drugie karmienie jest kupa ☺ w nocy zawsze mu zmieniam przed karmieniem ale bywa że muszę i po bo strawi w ciągu 10 min.Ja tez na slodkie teraz jesten,ale po ostatniej akcji z kupka malej,nie jem czekolady za to kupuje batony musli i jednego dziennie sobie zjem i na tym moja akcja slodyczowa sie konczy,chyba ze miodku troche zjem zaczelam pic siemie lniane,nasiona zalane woda tylko.. no i owoce,warzywa,kasze,gotowane mieso itd i pije ziola typu melise i pokrzywe zamowilam przez olx u kogos kto to hoduje
E
Ewka34
Gość
To super moja miala problemMój mały nie ma problemów z załatwianiem się. Kręci się kręci i nagle słychać armatę ☺ tak co drugie karmienie jest kupa ☺ w nocy zawsze mu zmieniam przed karmieniem ale bywa że muszę i po bo strawi w ciągu 10 min.
Ty mówisz, że twoja ma mało włosów to zobacz moją
No z przodu nie odbiegamy
Załączniki
Mikasa7
Haha ja nie zawijalam i zapewne rak też nie zawsze mylam...z synem jak był mały i po szczepionce to mnie uprzedzpno, teraz zapomniałam... A kupy faktycznie po szczepienie się baaardzo pogorszyły. Zbiegło się to w czasie z odstawieniem mleka,Bo i we wtorek szczepienie i początek mojej diety... na śmierć zapomniałam że po tym rotarixie tak może być... myślę że będzie lepiej, bo dziś już były żółte kupki,a nie zielone mam nadzieję że nikogo tym nie zarazilaWszystko możliwe. A to po tej szczepionce jej się te kupy tak pogorszyły? Mi znajoma mówiła że podobno po szczepieniu na rotawirusa przez 2-3 dni trzeba pieluszki z kupą zawijać szczelnie w torebki foliowe zanim się wyrzuci i dokładnie myć ręce po zmianie pieluszki żeby się ten wirus nie rozprzestrzenił. Mi nikt przy szczepieniu nic takiego nie mówił. Tzn ręce i tak zawsze myję ale nie zawijam w te sreberka ☺
reklama
Bajunia
Ma taki meszek tylko jaśniutkie☺Ty mówisz, że twoja ma mało włosów to zobacz moją