reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U nas na kupę pomagają rurki vindi , używam ich na gazy. Oczywiście od wielkiego dzwonu jak już masakra jest. I zawsze wtedy młody robi kupę i jest ulga.

Tutaj wczoraj dziewczyny, które nas podczytuja doradziły jakiś lek na bazie ziół, który pomaga maluszkom w tych problemach
IMG_2139.JPG

Ja go na pewno jutro kupię i będę miała na wszelki wypadek skoro karmie i piersią i mlekiem sztucznym ;)

Załączniki

• IMG_2139.JPG
    IMG_2139.JPG
    132,9 KB · Wyświetleń: 467
reklama
Tutaj wczoraj dziewczyny, które nas podczytuja doradziły jakiś lek na bazie ziół, który pomaga maluszkom w tych problemach Zobacz załącznik 900400

Ja go na pewno jutro kupię i będę miała na wszelki wypadek skoro karmie i piersią i mlekiem sztucznym ;)

Dzięki widziałam. Aktualnie mam już kilka zaleconych od lekarza i narazie zobaczymy jak to będzie po nich. Ale zapisze sobie, może się przyda.

Właśnie mam walkę z śpię i już nie śpię :D
Udalo mi się ją dostawić do mojego marnego.mleka w.cycku prawym i nawet
...uwaga .... do jeszcze.marniejszego mleka w.cycku lewym :D tak się zmęczyła że zasnęła na rękach. Teraz się wierci w łóżku więc pewnie długo to nie potrwa :)
Od.tego ciągłego ściągania i wystawiana biustu na światło dzienne boli mnie gardło :(

No ja się dziwię że ja zakleilo. Bo ona tylko KP. Tylko ona dużo sika. Mocz ma bardzo rozcienczony. Może nerki tak mocno filtruja że mocz rozcienczony, a stolec ma mniej wody i ja zakleja. Sama nie wiem.

U nas to samo.. Ja w ciągu godziny potrafię 2 razy zmienić pampersa a jakbym go na wagę dała to z kilogram by był :D

reklama
Do góry