reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Klaudia, brat jest duży. Ja bym odpuscila uslugiwanie mu. Z Alicja zaś myślę że się unormuje. Teraz taki etap że dzieci jeszcze nie do końca ukształtowane mają jakieś problemy że się układu pokarmowego. Wyklaruje się zobaczysz :* A Kamil no cóż... ja przez mojego też wczoraj beczalam... wiesz że nieporozumienia są jakąś normalnoscia w związku. Nie mówię tu o patologicznych zachowaniach ale jakąś wymiana zdań zdarza się każdemu. Myślę że jak się przeprowadzicie będzie lepiej.

Ode mnie również:*

Bardzo mi przykro. Przytulam mocno:*

U nas dziś ma być położna ostatni raz. Cieszę się że to już koniec jej wizyt. Chyba nietowarzyska jestem;)

Pochwalę się wam moimi skarbiszonami
Super gromadka ☺

reklama
Dziewczynki są do siebie bardzo podobne. Jak znajdę wrzucę wam foto z okolic jak miały rok. No identyko:) A Leos jest moim zdaniem inny. Mąż mówi że bardziej męski:D A ja nie wprowadzam go z błędu. Do kogo zaś podobne to nie wiem... jedni mówią że bardzo do mnie inni że bardzo do męża :) grunt że nie do teściów:D zostawiam waszej ocenie;)
Moja mama mi dzisiaj powiedziała , że mój mały jest do teścia podobny. Wszystko byłoby fajnie tylko że teściu łysy i mam nadzieję, że synek z fryzury do dziadka się nie wrodził
A Twój maluch faktycznie jakby do Ciebie podobny. Jakbyś tylko zrobiła minę jak on to identyko ☺ słodkie są te nasze dzieciaczki nie ma co ☺

Hahahaha, się usmialam laski:D nie
Bede kuli id kręgle wsadzac;);)Ale jakby się teraz tam zamieściła to bym się zaplakala na smierc:D

dziękuję,będę rozważać zakup, chociaż umiem sama mocno ćwiczyć mięśnie kegla. Przed porodem dużo cwiczylam i myślę że dlatego tak szybko poród poszedł. Poczekam jeszcze 2 tyg. Zobaczę czy będzie jakaś poprawa;)
Mikasa to jak Twój chłop podczas bzykanka nie narzekał to ja nie wiem co on tam za kręgla w spodniach nosi ☺

Są wyniki rezonansu. Wszystko ok ale jeszcze 10 dni musimy być w szpitalu. Do następnej soboty dostaje antybiotyk, po2 dniach robią kontrolne wyniki i jak będą ok to do domu.
Cieszę się jak wariatka z tego wyniku.
Ja też się cieszę bardzo☺ super wiadomości ☺ ciotki nie na darmo kciuki trzymają ☺

Hej Jagodka dziś kończy miesiąc :)
Buźka już lepsza dzięki nowemu Mleczki i maści:)
Mam nadzieję, że wysypka już nie wróci:)
@kasiak85 Super że Iza już lepiej :)
Nie no ta czuprynka jest boska ☺ Mój to na roczek pewnie takich włosów nie będzie miał.
Mój to taki nieopierzony kurczak ☺ włosiątka ma takie delikatne jak puch
20180920_093351.jpg

Załączniki

• 20180920_093351.jpg
    20180920_093351.jpg
    499,8 KB · Wyświetleń: 472
reklama
Do góry