reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Klaudia, brat jest duży. Ja bym odpuscila uslugiwanie mu. Z Alicja zaś myślę że się unormuje. Teraz taki etap że dzieci jeszcze nie do końca ukształtowane mają jakieś problemy że się układu pokarmowego. Wyklaruje się zobaczysz :* A Kamil no cóż... ja przez mojego też wczoraj beczalam... wiesz że nieporozumienia są jakąś normalnoscia w związku. Nie mówię tu o patologicznych zachowaniach ale jakąś wymiana zdań zdarza się każdemu. Myślę że jak się przeprowadzicie będzie lepiej.

Ode mnie również:*

Bardzo mi przykro. Przytulam mocno:*

U nas dziś ma być położna ostatni raz. Cieszę się że to już koniec jej wizyt. Chyba nietowarzyska jestem;)

Pochwalę się wam moimi skarbiszonami
Super gromadka ☺

reklama
Dziewczynki są do siebie bardzo podobne. Jak znajdę wrzucę wam foto z okolic jak miały rok. No identyko:) A Leos jest moim zdaniem inny. Mąż mówi że bardziej męski:D A ja nie wprowadzam go z błędu. Do kogo zaś podobne to nie wiem... jedni mówią że bardzo do mnie inni że bardzo do męża :) grunt że nie do teściów:D zostawiam waszej ocenie;)
Moja mama mi dzisiaj powiedziała , że mój mały jest do teścia podobny. Wszystko byłoby fajnie tylko że teściu łysy i mam nadzieję, że synek z fryzury do dziadka się nie wrodził
A Twój maluch faktycznie jakby do Ciebie podobny. Jakbyś tylko zrobiła minę jak on to identyko ☺ słodkie są te nasze dzieciaczki nie ma co ☺

Hahahaha, się usmialam laski:D nie
Bede kuli id kręgle wsadzac;);)Ale jakby się teraz tam zamieściła to bym się zaplakala na smierc:D

dziękuję,będę rozważać zakup, chociaż umiem sama mocno ćwiczyć mięśnie kegla. Przed porodem dużo cwiczylam i myślę że dlatego tak szybko poród poszedł. Poczekam jeszcze 2 tyg. Zobaczę czy będzie jakaś poprawa;)
Mikasa to jak Twój chłop podczas bzykanka nie narzekał to ja nie wiem co on tam za kręgla w spodniach nosi ☺

Są wyniki rezonansu. Wszystko ok ale jeszcze 10 dni musimy być w szpitalu. Do następnej soboty dostaje antybiotyk, po2 dniach robią kontrolne wyniki i jak będą ok to do domu.
Cieszę się jak wariatka z tego wyniku.
Ja też się cieszę bardzo☺ super wiadomości ☺ ciotki nie na darmo kciuki trzymają ☺

Hej Jagodka dziś kończy miesiąc :)
Buźka już lepsza dzięki nowemu Mleczki i maści:)
Mam nadzieję, że wysypka już nie wróci:)
@kasiak85 Super że Iza już lepiej :)
Nie no ta czuprynka jest boska ☺ Mój to na roczek pewnie takich włosów nie będzie miał.
Mój to taki nieopierzony kurczak ☺ włosiątka ma takie delikatne jak puch
20180920_093351.jpg

Załączniki

• 20180920_093351.jpg
    20180920_093351.jpg
    499,8 KB · Wyświetleń: 475
reklama
Do góry