Jakie ona ma cudne włosy moja to łysolka.Hej Jagodka dziś kończy miesiąc
Buźka już lepsza dzięki nowemu Mleczki i maści
Mam nadzieję, że wysypka już nie wróci
@kasiak85 Super że Iza już lepiej
reklama
Fiorna
Fanka BB :)
Kolejny problem... Próbowałam Kacpra dziś cały dzień karmić tylko piersią. Nie ukrywam że było strasznie ciężko bo nawet 2 godziny nam to zajmuje a spanie to tak po pół godziny po jedzeniu. Problem mieliśmy teraz bo tak długo jadł ze sutki zrobiły się miękkie i nie sterczace i ryk płacz histeria. Odrzucał i jedną i drugą pierś a zmieniałam je 3 razy. Mam nakładki i one się w ogóle nie sprawdziły. Więc jak cycek robi się miękki to koniec jedzenia. Próbowałam też masować ale nic nie dało. Wszystko było już tak rozmoczone ze zrobiły się takie flaczki... I jak tu karmić piersią.
Mi młoda zakorkowalo. Cały dzień dziś spała prawie a popołudniu płacz. Straszny płacz nie dało się uspokoic. Od trzech dni kupy nie robiła więc jedyne co mi przyszło do głowy brzuszek. Zakleilo ja. I miałam rację. Dobrze ze miałam czopki glicerynowe bo wcześniej Aleks mial problemy z kupa. Dałam jej czopek i dobrze dwie minuty nie minęły jak zaczęła strzelac. Dosłownie. Dwa pełne pampersy. Ze się jeszcze trochę by wylewalo bokami. Ale jakie teraz dziecko spokojnie [emoji23]
Fiorna
Mi młoda zakorkowalo. Cały dzień dziś spała prawie a popołudniu płacz. Straszny płacz nie dało się uspokoic. Od trzech dni kupy nie robiła więc jedyne co mi przyszło do głowy brzuszek. Zakleilo ja. I miałam rację. Dobrze ze miałam czopki glicerynowe bo wcześniej Aleks mial problemy z kupa. Dałam jej czopek i dobrze dwie minuty nie minęły jak zaczęła strzelac. Dosłownie. Dwa pełne pampersy. Ze się jeszcze trochę by wylewalo bokami. Ale jakie teraz dziecko spokojnie [emoji23]
U nas były 2 pełne po nocnym czopku...ciekawe kiedy będzie kolejna normalna nie wymuszona kupka
No ja się dziwię że ja zakleilo. Bo ona tylko KP. Tylko ona dużo sika. Mocz ma bardzo rozcienczony. Może nerki tak mocno filtruja że mocz rozcienczony, a stolec ma mniej wody i ja zakleja. Sama nie wiem.U nas były 2 pełne po nocnym czopku...ciekawe kiedy będzie kolejna normalna nie wymuszona kupka
G
gosc12
Gość
Moja mama twierdzi że u nas to przez gorączkę. Ze młoda wtedy więcej wody straciła i ja zakleilo.No ja się dziwię że ja zakleilo. Bo ona tylko KP. Tylko ona dużo sika. Mocz ma bardzo rozcienczony. Może nerki tak mocno filtruja że mocz rozcienczony, a stolec ma mniej wody i ja zakleja. Sama nie wiem.
Paulana
Moja właśnie teraz dusi a też spała cały dzień. Te czopki glicerynowe to takie zwykłe wielkości jak dla dorosłego? Może tez jej podam tylko ja bym chciała jeszcze zobaczyć jaka kupa będzie
reklama
No co Ty opowiadaszNie dość , że dopadła mnie chyba depresja to nasz związek z K wisi na nitce..
Jedyne małe niegrzeczne szczęście daje mi trochę radości.
Zobacz załącznik 900385
Jesteście młodzi. Nową rolę macie w życiu. Mała jeszcze daje Was w kość. Jak Mała się uspokoi to zobaczysz że wszystko wróci do normy. Zobaczysz. To dopiero 8tyg we trójkę.
My z moim mężem niekonfliktowi względem siebie ale czasem jak mi dzieci dadzą popalić to uwierz ze tez potrafię potem z byle powodu na niego naskakiwac. Gdzie normalnke pewne rzeczy by mi koło nosa przeleciały