reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U nas na kupę pomagają rurki vindi , używam ich na gazy. Oczywiście od wielkiego dzwonu jak już masakra jest. I zawsze wtedy młody robi kupę i jest ulga.

Tutaj wczoraj dziewczyny, które nas podczytuja doradziły jakiś lek na bazie ziół, który pomaga maluszkom w tych problemach
IMG_2139.JPG

Ja go na pewno jutro kupię i będę miała na wszelki wypadek skoro karmie i piersią i mlekiem sztucznym ;)

Załączniki

• IMG_2139.JPG
    IMG_2139.JPG
    132,9 KB · Wyświetleń: 459
reklama
Tutaj wczoraj dziewczyny, które nas podczytuja doradziły jakiś lek na bazie ziół, który pomaga maluszkom w tych problemach Zobacz załącznik 900400

Ja go na pewno jutro kupię i będę miała na wszelki wypadek skoro karmie i piersią i mlekiem sztucznym ;)

Dzięki widziałam. Aktualnie mam już kilka zaleconych od lekarza i narazie zobaczymy jak to będzie po nich. Ale zapisze sobie, może się przyda.

Właśnie mam walkę z śpię i już nie śpię :D
Udalo mi się ją dostawić do mojego marnego.mleka w.cycku prawym i nawet
...uwaga .... do jeszcze.marniejszego mleka w.cycku lewym :D tak się zmęczyła że zasnęła na rękach. Teraz się wierci w łóżku więc pewnie długo to nie potrwa :)
Od.tego ciągłego ściągania i wystawiana biustu na światło dzienne boli mnie gardło :(

No ja się dziwię że ja zakleilo. Bo ona tylko KP. Tylko ona dużo sika. Mocz ma bardzo rozcienczony. Może nerki tak mocno filtruja że mocz rozcienczony, a stolec ma mniej wody i ja zakleja. Sama nie wiem.

U nas to samo.. Ja w ciągu godziny potrafię 2 razy zmienić pampersa a jakbym go na wagę dała to z kilogram by był :D

reklama
Do góry