reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja miałam plamienie 2 dni ostatnio po kochaniu się z mężem , a już mi nic nie leciało wtedy a byłam wtedy 6 tyg po porodzie . Możliwe że to po badaniu tak mialas za bardzo tam pogmerał .. :)
Mi ostatnio krew puściła jak znioslam wózek. Myślałam , że to okres ale nie.
Jednorazowa sytuacja. Ciekawe kiedy się zacznie miesiączka ..

Ja dzisiaj właśnie zauważyłam że są te z wodą , jakiś czas temu były na stronie ale pod nimi napisane że dostępne wkrotce . A teraz już są . Moze będą lepsze jak ta reszta , mam chęć je kupić . 2 paczki za 10 zł a tamte water coś tyle chyba 1 paczka kosztuje :)
Ale te waterwapies czy jakoś tak, to super są. Najlepsze chusteczki jakich używałam :)

W Biedronce jest promocja na dade 2 :)
Kupiłam za 19zl. Tak to jest po 24zl a w Hebe nawet po 30 zł , więc wzięłam kilka paczek :D
Inne pampersy też są w promocji , m.in. pampers
A są jeszcze te paczki po 144 szt Pampers ? Ja na allegro ostatnio kupiłam 220 szt Pampers i mam jeszcze 1 paczka dada , i jedna paczke z której korzystamy , wszystko rozmiar 2 , czy nie za duzo mam tych 2 ..:confused: chyba 2 są do 6 kg .. a mała ma 5.3 kg już , ale małe jeszcz nie są niby , mam nadzieje że zdazymy zużyć wszystko z tego rozmiaru :) jak to zużyje jeśli nie wyrośnie to już będę robić zapasy rozmiaru 3

reklama
A są jeszcze te paczki po 144 szt Pampers ? Ja na allegro ostatnio kupiłam 220 szt Pampers i mam jeszcze 1 paczka dada , i jedna paczke z której korzystamy , wszystko rozmiar 2 , czy nie za duzo mam tych 2 ..:confused: chyba 2 są do 6 kg .. a mała ma 5.3 kg już , ale małe jeszcz nie są niby , mam nadzieje że zdazymy zużyć wszystko z tego rozmiaru :) jak to zużyje jeśli nie wyrośnie to już będę robić zapasy rozmiaru 3
Tez mam jeszcze ponad 3 paczki rozmiaru 2 ale i tak dokupie.. one sa dosc duze

Do góry