Dziękujemy.Wszystko będzie dobrze. Tyle ciotek tu kciuki trzyma że inaczej nie może być☺
reklama
Dzięki.B
Bedzie dobrze kochana zobaczysz :*
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Oj mojego ciezko uspic, kiedys bylo łatwiej. Wczoraj i dzisiaj ma jakies drzemki po 15-30min i pomiędzy karmienie i noszenie. Zawsze po odlozeniu oczy jak 5zl. Mowilam sobie, ze nie bede z nim spala ale dzisiaj w nocy nie dalo sie inaczejBo pewnie wiele dzieci ma podobne zachowania[emoji5]
Mój mały też jak mi zrobił pobudkę o 4 to chwilkę zeszło zanim zasnął. Ale u mnie to tak wygląda , że jak on się już naje to po odbiciu odkładam go do łóżeczka i ewentualnie daję smoczek jak marudzi. I dzisiaj po jedzeniu się trochę wybudził. Oczy jak 5 zł i rozgląda się mimo że ciemno było. Ale chwilę postałam nad nim i głaskałam go po głowie. Jak się uspokoił to się kładłam a tu mu smoczek wypadł i marudzenie to podnosiłam się smoczek do dziuba, poglaskalam po głowie, pocmokałam w policzek. Ale może z 15 min to potrwało i zasnął. [emoji5]
GorzkaPomarańcza
Potowki to takie biale kropeczki, wyglądem przypominaja kaszaki?Macie jakieś sposoby na potówki?
GorzkaPomarańcza
Ja tez bym chciala jak najszybciej miec te wizyty z glowy. Do nas przychodzi koło 10 i zeby sie ogarnac budziki na 8My dziś obetniemy pierwszy raz pazurki ale to jak małego wykąpiemy
Do nas przychodziła położna która też przychodziła jak ja się urodziłam więc wiecie może ma podejście przed xx lat. Ale na szczęście zrobiła 3 wizyty w ciągu tygodnia i mamy spokój bo już nie przyjdzie. Kazała tylko zadzwonić jakbym ja chciała wizytę [emoji14]
Tylko po co ona przychodziła jak ani razu małego nie zważyła i ani razu się nie wpisała do książeczki zdrowia
Interesował ją tylko pępek i moje krocze...
Bajunia
Ja na samym kp z córką nie miałam okresu 7 mcy. Myślę , że to po badaniu lekkie plamienie miałaś.Dziewczyny wczoraj bylo 6 tyg po porodzie i pytanko mam.. mialam w szpitalu wczoraj robione na szybko badanie ginekologiczne.. na szybko tzn ze bez usg tylko normalne.. i dzis zauwazylam rozowa wydzieline to po badaniu czy okres? Bo wiem ze przy kp nie ma dlugo okresu przeciez ale nie wszyscy sa tacy sami, prawda? Tyle ze karmie i kp i mm :/
Maljan
Nie. Takie różowawe krostkiPotowki to takie biale kropeczki, wyglądem przypominaja kaszaki?
G
gosc12
Gość
Ja mam ok 300 pampersów rozm. 2 , myślałam , że w dwójkach dłużej dzieciaki "chodzą" , moja dopiero z tydzień je zakłada.A są jeszcze te paczki po 144 szt Pampers ? Ja na allegro ostatnio kupiłam 220 szt Pampers i mam jeszcze 1 paczka dada , i jedna paczke z której korzystamy , wszystko rozmiar 2 , czy nie za duzo mam tych 2 .. chyba 2 są do 6 kg .. a mała ma 5.3 kg już , ale małe jeszcz nie są niby , mam nadzieje że zdazymy zużyć wszystko z tego rozmiaru jak to zużyje jeśli nie wyrośnie to już będę robić zapasy rozmiaru 3
Nie mam pojęcia bo nie zwróciłam uwagi na inne, tylko na dade patrzyłam , widziałam , że inne też w promocji ale nie wiem dokładnie które
G
gosc12
Gość
Kupiłam ostatnio te polecane przez ciebie z babydream i masakra heh. Nie chłonne , mokre jak się dotknie itp. jedyny plus , że miękkie. A tobie odpowiadają ?Tez mam jeszcze ponad 3 paczki rozmiaru 2 ale i tak dokupie.. one sa dosc duze
reklama
G
gosc12
Gość
TakPotowki to takie biale kropeczki, wyglądem przypominaja kaszaki?