G
gosc12
Gość
Dziewczyny coś nie mogę sobie poradzić z tym , że już nie karmię .. ciągle o tym myślę i mi przykro :// nie umiem sobie przetłumaczyć , że to przecież dziecko najważniejsze , żeby było najedzone i spokojne ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny coś nie mogę sobie poradzić z tym , że już nie karmię .. ciągle o tym myślę i mi przykro :// nie umiem sobie przetłumaczyć , że to przecież dziecko najważniejsze , żeby było najedzone i spokojne ..
Tak będę robiła. Od jutra będę przystawiała. Może laktacja wróci bo mleka już mam tyle co nic ;( a jak pomyślę to płakać mi się chceKlaudia to dawaj od czasu do czasu swoje dodatkowo. Ja tak robię. Karmię mm ale w między czasie dostawiamy ja do piersi. Nie mam za dużo pokarmu by dawać za każdym razem ale leci coś a walczę o pokarm cały miesiąc. Jedna pierś jest bardziej aktywna bo w tamtym wchłonięty sutek jest tak mocno że nakładka słabo pomaga. Nie dam jej w stu procentach swojego pokarmu ale zawsze coś. Może za jakiś czas jakimś cudem uda się zrezygnować z mm I karmię ja moim z godzinkę po karmieniu mm bo tak to w histerię wpada i nie da rady inaczej a tak to na spokojnie ciumcia sobie tyle ile się da
Odciagnelam właśnie 80 z obu piersi ;o
No to i tak więcej niż ja mi laktator wydawał się już za słaby więc mówię albo mała zacznie działać albo zaniknie wszystko. Jak ona pociągnie to nie ma mocnych
Mi odpowiadaja ,a masz te fun&fit?Kupiłam ostatnio te polecane przez ciebie z babydream i masakra heh. Nie chłonne , mokre jak się dotknie itp. jedyny plus , że miękkie. A tobie odpowiadają ?
Bo przy dziecku dużo leci , też tak miałam tylko moja nie chciała ssać o zastanawiam się czy po takim czasie karmienia butelką w ogóle będzie wiedziała do czego służy cycek .
Ja tez daje swoje i mm.. bo ona sie pozniej strasznie denerwuje bo miekkie chyba sutki sie robia i placze, to daje mm :/ ale zawsze cos wyciumcia z tych piersi..Klaudia to dawaj od czasu do czasu swoje dodatkowo. Ja tak robię. Karmię mm ale w między czasie dostawiamy ja do piersi. Nie mam za dużo pokarmu by dawać za każdym razem ale leci coś a walczę o pokarm cały miesiąc. Jedna pierś jest bardziej aktywna bo w tamtym wchłonięty sutek jest tak mocno że nakładka słabo pomaga. Nie dam jej w stu procentach swojego pokarmu ale zawsze coś. Może za jakiś czas jakimś cudem uda się zrezygnować z mm I karmię ja moim z godzinkę po karmieniu mm bo tak to w histerię wpada i nie da rady inaczej a tak to na spokojnie ciumcia sobie tyle ile się da