reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja miałam plamienie 2 dni ostatnio po kochaniu się z mężem , a już mi nic nie leciało wtedy a byłam wtedy 6 tyg po porodzie . Możliwe że to po badaniu tak mialas za bardzo tam pogmerał .. :)
Mi ostatnio krew puściła jak znioslam wózek. Myślałam , że to okres ale nie.
Jednorazowa sytuacja. Ciekawe kiedy się zacznie miesiączka ..

Ja dzisiaj właśnie zauważyłam że są te z wodą , jakiś czas temu były na stronie ale pod nimi napisane że dostępne wkrotce . A teraz już są . Moze będą lepsze jak ta reszta , mam chęć je kupić . 2 paczki za 10 zł a tamte water coś tyle chyba 1 paczka kosztuje :)
Ale te waterwapies czy jakoś tak, to super są. Najlepsze chusteczki jakich używałam :)

W Biedronce jest promocja na dade 2 :)
Kupiłam za 19zl. Tak to jest po 24zl a w Hebe nawet po 30 zł , więc wzięłam kilka paczek :D
Inne pampersy też są w promocji , m.in. pampers
A są jeszcze te paczki po 144 szt Pampers ? Ja na allegro ostatnio kupiłam 220 szt Pampers i mam jeszcze 1 paczka dada , i jedna paczke z której korzystamy , wszystko rozmiar 2 , czy nie za duzo mam tych 2 ..:confused: chyba 2 są do 6 kg .. a mała ma 5.3 kg już , ale małe jeszcz nie są niby , mam nadzieje że zdazymy zużyć wszystko z tego rozmiaru :) jak to zużyje jeśli nie wyrośnie to już będę robić zapasy rozmiaru 3

reklama
A są jeszcze te paczki po 144 szt Pampers ? Ja na allegro ostatnio kupiłam 220 szt Pampers i mam jeszcze 1 paczka dada , i jedna paczke z której korzystamy , wszystko rozmiar 2 , czy nie za duzo mam tych 2 ..:confused: chyba 2 są do 6 kg .. a mała ma 5.3 kg już , ale małe jeszcz nie są niby , mam nadzieje że zdazymy zużyć wszystko z tego rozmiaru :) jak to zużyje jeśli nie wyrośnie to już będę robić zapasy rozmiaru 3
Tez mam jeszcze ponad 3 paczki rozmiaru 2 ale i tak dokupie.. one sa dosc duze

Do góry