reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Kornelia z braciszkiem
IMG_1851.JPG
IMG_1852.JPG

I matka w końcu się zrobiła [emoji23][emoji23]
IMG_1838.JPG

Załączniki

• IMG_1851.JPG
    IMG_1851.JPG
    193,2 KB · Wyświetleń: 458
  • IMG_1852.JPG
    IMG_1852.JPG
    201,6 KB · Wyświetleń: 440
  • IMG_1838.JPG
    IMG_1838.JPG
    226,8 KB · Wyświetleń: 452
reklama
Kobietki co prawda ja raczej wrześniowa mamuska jestem ale z tym pytaniem muszę jednak do Was się odezwać, jako grupy większej liczebnie a tym samym bardziej "doświadczonej".
Jak to było u Was z wypróżnieniem po porodzie. Po jakim czasie udało się wam odwiedzić toaletę. U mnie mija 4 doba od porodu i nic, wczoraj wziełam nawet czopka glicerynowego i cisza.Co prawda mocno mnie fizjologiczna przeczysciło przy porodzie ale jednak to już 4 dzień i czopek nic nie zdziałał. Boję się co będzie później:/

Kobietki co prawda ja raczej wrześniowa mamuska jestem ale z tym pytaniem muszę jednak do Was się odezwać, jako grupy większej liczebnie a tym samym bardziej "doświadczonej".
Jak to było u Was z wypróżnieniem po porodzie. Po jakim czasie udało się wam odwiedzić toaletę. U mnie mija 4 doba od porodu i nic, wczoraj wziełam nawet czopka glicerynowego i cisza.Co prawda mocno mnie fizjologiczna przeczysciło przy porodzie ale jednak to już 4 dzień i czopek nic nie zdziałał. Boję się co będzie później:/
Ja po cc czułam, ale nie mogłam. Obeszło się bez czopka, ale jak na drugą dobę wróciłam do domu (tak na prawdę to był 3 dzień po porodzie bo urodziłam 3.20 w nocy ale oni to liczyli jako doba 0) to nie wiem czemu mnie orzeczyscilo. Po pierwszym porodzie nie pamiętam bo w szpitalu 10 dni byłam i nie pamiętam na którą dobę ale wiem że też miałam wtedy problem bo się bałam po cc mięśnie brzucha napinać

A jak teraz w szpitalu pytałam położnej to powiedziała że to normalne bo po ciąży muszą jelita wrócić na swoje miejsce i zacząć pracować jak należy a po cc są dodatkowo podrażnione bo są przesuwane żeby dziecko wydostać.

A jak teraz w szpitalu pytałam położnej to powiedziała że to normalne bo po ciąży muszą jelita wrócić na swoje miejsce i zacząć pracować jak należy a po cc są dodatkowo podrażnione bo są przesuwane żeby dziecko wydostać.

U mnie pierwszy poród był cc i wtedy chyba koło 3 doby już byłam w łazience. Teraz naturalnie i cisza.

reklama
Do góry