Podziwiam że urodziłas SN po cc ja z pierwszej sn mam takie przejścia że nigdy bym się nie zdecydowała na SN cieszę się że wtedy skończyło się cc. A cc przechodzę śpiewająco. No i teraz mi się zaczęła akcja i przy skurczach było ryzyko że blizna po cc strzeli mimo że na usg była ciągła. Trzeci poród też będzie cc. Poza tym po dwóch cc to już nikt nie pozwoliłby mi rodzic SN [emoji23] ale dla mnie to dobrzeU mnie pierwszy poród był cc i wtedy chyba koło 3 doby już byłam w łazience. Teraz naturalnie i cisza.
reklama
E
Ewka34
Gość
Ogolnie to niby toksyny z organizmu.. jak juz opluczesz mala po chwili zauwazysz w wodzie takie kłęby jakby kurzu.. chyba ze nic sie nie pojawi to dobrzeA skąd te farfocle się wydobywają
Fiorna
Fanka BB :)
Kobietki co prawda ja raczej wrześniowa mamuska jestem ale z tym pytaniem muszę jednak do Was się odezwać, jako grupy większej liczebnie a tym samym bardziej "doświadczonej".
Jak to było u Was z wypróżnieniem po porodzie. Po jakim czasie udało się wam odwiedzić toaletę. U mnie mija 4 doba od porodu i nic, wczoraj wziełam nawet czopka glicerynowego i cisza.Co prawda mocno mnie fizjologiczna przeczysciło przy porodzie ale jednak to już 4 dzień i czopek nic nie zdziałał. Boję się co będzie później:/
Dopiero na 3 dobę po porodzie i szpitalnej kolacji mi się udało ale było boleśnie. Co prawda mam małe nacięcie i 1 szew ale niestety tam bliżej tyłu. Do tej pory już prawie 2 tyg po porodzie idę na grubszą sprawę raz na 3 dni ze łzami w oczach. Dalej krwawię i się oczyszczam. Czuję dyskomfort i staram się nie siadać na twarde. Wydaje mi się że trochę to siedzi w mojej psychice bo dalej pamiętam ból porodowy i te 6h na oxy. Położna na wizycie mówiła że tam na dole wszystko dobrze wygląda. Często z toalety korzystam nie siadając na deskę tylko na przykucnięcie.
GorzkaPomarańcza
Ja mialam blokadę psychiczną gdzieś właśnie do 4 dnia. Później wypilam sok jablkowy tloczony i szybciutko poszloKobietki co prawda ja raczej wrześniowa mamuska jestem ale z tym pytaniem muszę jednak do Was się odezwać, jako grupy większej liczebnie a tym samym bardziej "doświadczonej".
Jak to było u Was z wypróżnieniem po porodzie. Po jakim czasie udało się wam odwiedzić toaletę. U mnie mija 4 doba od porodu i nic, wczoraj wziełam nawet czopka glicerynowego i cisza.Co prawda mocno mnie fizjologiczna przeczysciło przy porodzie ale jednak to już 4 dzień i czopek nic nie zdziałał. Boję się co będzie później:/
GorzkaPomarańcza
Ja tez staram sie jak najmniej chemii stosowac ale na ziolach sie nie znamDzieki wole ziola stosowac niz chemie chyba ze juz jest mus.. teraz juz sie o ziolach zapomina ,a szkoda ,bo sa naprawde pomocne
oliwiapatrycja
oliwiapatrycja
Cukiereczek mały :*Mój nowy przyjaciel Grajek
Zobacz załącznik 895851
oliwiapatrycja
Pięknie wyglądacie :*Kornelia z braciszkiem Zobacz załącznik 896013Zobacz załącznik 896014
I matka w końcu się zrobiła [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 896015
madziula92
cześć dziewczyny odkąd mały się urodził, ja nie mam czasu żeby cokolwiek tu napisać nieraz podczytuje, i na tym się kończy uczymy się siebie nawzajem, mały rośnie, niestety miewa kolki..nieraz siedzę z nim w nocy,bo nie chce spać,kręci się, jest niespokojny, płacze;/ wczoraj kupiłam kropelki Delicol i daje mu do mleka mam nadzieję,że pomogą fajnie, że pogoda jest ładna, to jeszcze korzystamy i spacerujemy @Fiorna mojemu Franiowi też łuszczy się skóra, i kąpię go w emolium,i smaruję balsamem z emolium na zmianę z oliwką w żelu wyczytałam, że często dzieciom urodzonym po terminie właśnie łuszczy się skóra..
reklama
zanka200389
Ja wzięłam ziołowe tabletki na przeczyszczenie tylko ja po cc i bałam się przeć bo miałam zaparcia po zelazie. Poszło od razu na drugi dzień a później jakoś juz szlo ale było ciężkoKobietki co prawda ja raczej wrześniowa mamuska jestem ale z tym pytaniem muszę jednak do Was się odezwać, jako grupy większej liczebnie a tym samym bardziej "doświadczonej".