miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas Po kąpieli w oilan zaczęły się te problemy ze skóra. Potem kąpaliśmy w mące ziemniaczanej.Ja kąpałam w emoliencie i potem kremem/emolientem smarowałam (miałam taki do twarzy i ciała)[emoji16]
Czyli lepszy tak ? Jak dawkujeszTeraz już nie. Używam tylko sab. To jest ten sam skład, więc bez problemu można zamiennie. Tylko sab ma większe stężenie głównego składnika[emoji4]
Śliczne dziewczyny :*Kornelia z braciszkiem Zobacz załącznik 896013Zobacz załącznik 896014
I matka w końcu się zrobiła [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 896015
Nie wiem czy lepszy... Ale mocniejszy na pewno. Dawkuje tak jak jest w ulotce. 10 kropli przed każdym karmieniem.Czyli lepszy tak ? Jak dawkujesz
Ja po cc czułam, ale nie mogłam. Obeszło się bez czopka, ale jak na drugą dobę wróciłam do domu (tak na prawdę to był 3 dzień po porodzie bo urodziłam 3.20 w nocy ale oni to liczyli jako doba 0) to nie wiem czemu mnie orzeczyscilo. Po pierwszym porodzie nie pamiętam bo w szpitalu 10 dni byłam i nie pamiętam na którą dobę ale wiem że też miałam wtedy problem bo się bałam po cc mięśnie brzucha napinaćKobietki co prawda ja raczej wrześniowa mamuska jestem ale z tym pytaniem muszę jednak do Was się odezwać, jako grupy większej liczebnie a tym samym bardziej "doświadczonej".
Jak to było u Was z wypróżnieniem po porodzie. Po jakim czasie udało się wam odwiedzić toaletę. U mnie mija 4 doba od porodu i nic, wczoraj wziełam nawet czopka glicerynowego i cisza.Co prawda mocno mnie fizjologiczna przeczysciło przy porodzie ale jednak to już 4 dzień i czopek nic nie zdziałał. Boję się co będzie później:/
A jak teraz w szpitalu pytałam położnej to powiedziała że to normalne bo po ciąży muszą jelita wrócić na swoje miejsce i zacząć pracować jak należy a po cc są dodatkowo podrażnione bo są przesuwane żeby dziecko wydostać.Kobietki co prawda ja raczej wrześniowa mamuska jestem ale z tym pytaniem muszę jednak do Was się odezwać, jako grupy większej liczebnie a tym samym bardziej "doświadczonej".
Jak to było u Was z wypróżnieniem po porodzie. Po jakim czasie udało się wam odwiedzić toaletę. U mnie mija 4 doba od porodu i nic, wczoraj wziełam nawet czopka glicerynowego i cisza.Co prawda mocno mnie fizjologiczna przeczysciło przy porodzie ale jednak to już 4 dzień i czopek nic nie zdziałał. Boję się co będzie później:/
A jak teraz w szpitalu pytałam położnej to powiedziała że to normalne bo po ciąży muszą jelita wrócić na swoje miejsce i zacząć pracować jak należy a po cc są dodatkowo podrażnione bo są przesuwane żeby dziecko wydostać.
Dzieki wole ziola stosowac niz chemie chyba ze juz jest mus.. teraz juz sie o ziolach zapomina ,a szkoda ,bo sa naprawde pomocneHmmm ciekawe w zyciu o tym nie slyszalam. Widzę, ze masz duza wiedze na temat ziół