reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dobry wieczór.
Młoda od 19 do teraz prawie cały czas na cycu nie wiem o co kaman. Do tej pory jej starczyło mojego mleka. Dopiero usunęła ale dalej szuka chcą więc pewnie jeszcze głodna.
Przez te 3,5 godziny wypiłem felmatiker, 2 herbatki na laktację, pół szklanki piwa bezalk i 1,5l wody A cycka nadal miękkie.
Piotrek nadal chory 39.8 gorączki ma. Michał i Iza narazie się trzymają i niech tak zostanie.
Moze nie ze glodna,a potrzebuje bliskosci? Moja dzis usnela mi na klacie i tak spala ponad 2 godziny ;) a bylismy u mojej mamy wiec siedzialam :D no i miala tam problem usnac beze mnie.. pogoda tez wplywa na dzieci :*

Dziwne , bo dzieci na piersi zazwyczaj nie mają problemu z załatwianiem się. A po urodzeniu nie było problemu ze smółką? Od początku ma takie problemy?
Wszystko po urodzeniu było ok z kupką. Pediatra powiedziała mi, że.tak się zdarza i że to niedojrzałość układu pokarmowego. Muszę podobno to przeczekać.

Dobry wieczór.
Młoda od 19 do teraz prawie cały czas na cycu nie wiem o co kaman. Do tej pory jej starczyło mojego mleka. Dopiero usunęła ale dalej szuka chcą więc pewnie jeszcze głodna.
Przez te 3,5 godziny wypiłem felmatiker, 2 herbatki na laktację, pół szklanki piwa bezalk i 1,5l wody A cycka nadal miękkie.
Piotrek nadal chory 39.8 gorączki ma. Michał i Iza narazie się trzymają i niech tak zostanie.
Mój Leo może nie ma cycu, ale jak obudził się koło 21 tak dopiero usnął. Najpierw troche popłakał, pojadł, popłakał. Potem leżał w łóżeczku, ale co mu smok wypadł to zaczynał marudzić. Teraz wzięłam go do łóżka przytuliłam i zasnął. Odłożyłam go do łóżeczka. Ciekawe jak długo pośpi?

reklama
Do góry