Wiem tylko jedno [emoji23] nagadac to się nie będziemy mogły [emoji23][emoji23][emoji7]Hahaha może o wrażeniach lepiej nie mów [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
karkula309
Fanka BB :)
Ja to mam od urodzenia z tym problem [emoji16][emoji16] geba się nie zamyka .. [emoji23]Wiem tylko jedno [emoji23] nagadac to się nie będziemy mogły [emoji23][emoji23][emoji7]
No i prawidłowo! [emoji23] Oluś wstał?Ja to mam od urodzenia z tym problem [emoji16][emoji16] geba się nie zamyka .. [emoji23]
Już wiem co Ci chciałam wczoraj powoedziec[emoji23]
Że Olek ma to co Maja. Śpi śpi, a jak się zbudzi to alarm taki ze musi być jest teraz już natychmiast,[emoji23]
karkula309
Olek ma załączony tryb nocny. Zasnął mamie mojej tak koło 22 potem o północy po 4h przerwy był problem bo on chce spać i teraz powtórka z rozrywki na siłę trzeba karmic[emoji16][emoji16]No i prawidłowo! [emoji23] Oluś wstał?
Już wiem co Ci chciałam wczoraj powoedziec[emoji23]
Że Olek ma to co Maja. Śpi śpi, a jak się zbudzi to alarm taki ze musi być jest teraz już natychmiast,[emoji23]
On na dobre wstanie tak koło 8 [emoji16]
W ogóle to nie wiem ile mu dawać jedzonka bo w ciągu dnia je ładnie a w nocy to żeby zjadł 80 to problem bo śpi . Chyba tyle potrzebuje. . w końcu i tak nic nie robi tylko śpi a w dzień rozrabia więc to chyba normalne że wtedy potrzebuje więcej energii [emoji16]
Moj chrzesniak jak miał miesiąc w ogóle się w nocy nie budził i nie jadł.Olek ma załączony tryb nocny. Zasnął mamie mojej tak koło 22 potem o północy po 4h przerwy był problem bo on chce spać i teraz powtórka z rozrywki na siłę trzeba karmic[emoji16][emoji16]
On na dobre wstanie tak koło 8 [emoji16]
W ogóle to nie wiem ile mu dawać jedzonka bo w ciągu dnia je ładnie a w nocy to żeby zjadł 80 to problem bo śpi . Chyba tyle potrzebuje. . w końcu i tak nic nie robi tylko śpi a w dzień rozrabia więc to chyba normalne że wtedy potrzebuje więcej energii [emoji16]
G
gosc12
Gość
Tak. Spał to paracetamol , możesz :* Ibuprom, ibum też.
Nie bierz aspiryny, polopiryny, pyralginy.
Na katar weź nasivin.
Gripex.
Nie bierz aspiryny, polopiryny, pyralginy.
Na katar weź nasivin.
Gripex.
Można brać ten Apap przy kp ?
Głowa mnie boli na noc czuje się fatalnie i zimno mi
G
gosc12
Gość
Jadłam drugi dzień wczoraj. Jeszcze nie wiem czy pomogło. Ale w serku jest takie pysznePomógł Wam felmaltiker? Gdzies mi sie przewinelo, ze część z Was stosowala
Ostatnio edytowane przez moderatora:
G
gosc12
Gość
I były te fafoly ?Wsypywalam do zimnej wody i na ogien i gotowalam :* odcedzilam przez sitko do wanienki ,nie dodawalam wody,czekalam az wystygnie tzn az bedzie odpowiednie do kąpania malej :* chyba ze nie chcialo mi sie czekac to dodawalam w wanience zimna wode
Musi być idealnie odcedzone ? Przez bardzo rzadkie sito ?
madziula92
Cześć dziewczyny ja mam straszne zaległości..w wolnej chwili podczytuje, ale na razie brak czasu na odpisanie my w piątek wyszliśmy do domu mam płaskie brodawki i mały denerwuje sie przy jedzeniu,nakladki średnio sie sprawdzają a laktatorem ledwo ściagne 40ml w godzinę. Jutro ma przyjść położna do nas i już czekam kiedy będziemy mogli iść na spacer
reklama