Na mnie nie działa. Piłam kilka razy i jakoś nie zauważyłam żeby było więcej mleka.Pomógł Wam felmaltiker? Gdzies mi sie przewinelo, ze część z Was stosowala
reklama
E
Ewka34
Gość
Moze nie ze glodna,a potrzebuje bliskosci? Moja dzis usnela mi na klacie i tak spala ponad 2 godziny a bylismy u mojej mamy wiec siedzialam no i miala tam problem usnac beze mnie.. pogoda tez wplywa na dzieci :*Dobry wieczór.
Młoda od 19 do teraz prawie cały czas na cycu nie wiem o co kaman. Do tej pory jej starczyło mojego mleka. Dopiero usunęła ale dalej szuka chcą więc pewnie jeszcze głodna.
Przez te 3,5 godziny wypiłem felmatiker, 2 herbatki na laktację, pół szklanki piwa bezalk i 1,5l wody A cycka nadal miękkie.
Piotrek nadal chory 39.8 gorączki ma. Michał i Iza narazie się trzymają i niech tak zostanie.
E
Ewka34
Gość
To jednak glodna ja tez podaje mm gdy widze ze cos nie halo jestNo i się obudziła głodna A w cyckach pusto...
Mąż robi jej mm. Trudno, nie będę głodzić dziecka. Pierwszy raz od wyjścia że szpitala jej dam.
Dobranoc bo padam na pysk. Miłej nocy dziewczyny
Anulaa88
Fanka BB :)
Wszystko po urodzeniu było ok z kupką. Pediatra powiedziała mi, że.tak się zdarza i że to niedojrzałość układu pokarmowego. Muszę podobno to przeczekać.Dziwne , bo dzieci na piersi zazwyczaj nie mają problemu z załatwianiem się. A po urodzeniu nie było problemu ze smółką? Od początku ma takie problemy?
Maljan
Chyba możnaMożna brać ten Apap przy kp ?
Głowa mnie boli na noc czuje się fatalnie i zimno mi
Panuje jakiś wirus, miałam w zeszłym tygodniu :/
karkula309
Hahaha może o wrażeniach lepiej nie mów [emoji23][emoji23][emoji23]A ja się pochwalę, że miałam okazję poznać osobiście naszą @karkula309 [emoji173]️
Meml
Mój Leo może nie ma cycu, ale jak obudził się koło 21 tak dopiero usnął. Najpierw troche popłakał, pojadł, popłakał. Potem leżał w łóżeczku, ale co mu smok wypadł to zaczynał marudzić. Teraz wzięłam go do łóżka przytuliłam i zasnął. Odłożyłam go do łóżeczka. Ciekawe jak długo pośpi?Dobry wieczór.
Młoda od 19 do teraz prawie cały czas na cycu nie wiem o co kaman. Do tej pory jej starczyło mojego mleka. Dopiero usunęła ale dalej szuka chcą więc pewnie jeszcze głodna.
Przez te 3,5 godziny wypiłem felmatiker, 2 herbatki na laktację, pół szklanki piwa bezalk i 1,5l wody A cycka nadal miękkie.
Piotrek nadal chory 39.8 gorączki ma. Michał i Iza narazie się trzymają i niech tak zostanie.
Meml
O widzisz. Mój właśnie teraz zasnął jak się we mnie wtulil.Moze nie ze glodna,a potrzebuje bliskosci? Moja dzis usnela mi na klacie i tak spala ponad 2 godziny a bylismy u mojej mamy wiec siedzialam no i miala tam problem usnac beze mnie.. pogoda tez wplywa na dzieci :*
reklama
Menia2018
Można maksymalnie 3tabletki na dobę. Tylko przed podaniem piersi trzeba odciągnąć trochę mleka a potem normalnie przystawić do piersi.Można brać ten Apap przy kp ?
Głowa mnie boli na noc czuje się fatalnie i zimno mi