reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dobry wieczór.
Młoda od 19 do teraz prawie cały czas na cycu nie wiem o co kaman. Do tej pory jej starczyło mojego mleka. Dopiero usunęła ale dalej szuka chcą więc pewnie jeszcze głodna.
Przez te 3,5 godziny wypiłem felmatiker, 2 herbatki na laktację, pół szklanki piwa bezalk i 1,5l wody A cycka nadal miękkie.
Piotrek nadal chory 39.8 gorączki ma. Michał i Iza narazie się trzymają i niech tak zostanie.
Moze nie ze glodna,a potrzebuje bliskosci? Moja dzis usnela mi na klacie i tak spala ponad 2 godziny ;) a bylismy u mojej mamy wiec siedzialam :D no i miala tam problem usnac beze mnie.. pogoda tez wplywa na dzieci :*

Dziwne , bo dzieci na piersi zazwyczaj nie mają problemu z załatwianiem się. A po urodzeniu nie było problemu ze smółką? Od początku ma takie problemy?
Wszystko po urodzeniu było ok z kupką. Pediatra powiedziała mi, że.tak się zdarza i że to niedojrzałość układu pokarmowego. Muszę podobno to przeczekać.

Dobry wieczór.
Młoda od 19 do teraz prawie cały czas na cycu nie wiem o co kaman. Do tej pory jej starczyło mojego mleka. Dopiero usunęła ale dalej szuka chcą więc pewnie jeszcze głodna.
Przez te 3,5 godziny wypiłem felmatiker, 2 herbatki na laktację, pół szklanki piwa bezalk i 1,5l wody A cycka nadal miękkie.
Piotrek nadal chory 39.8 gorączki ma. Michał i Iza narazie się trzymają i niech tak zostanie.
Mój Leo może nie ma cycu, ale jak obudził się koło 21 tak dopiero usnął. Najpierw troche popłakał, pojadł, popłakał. Potem leżał w łóżeczku, ale co mu smok wypadł to zaczynał marudzić. Teraz wzięłam go do łóżka przytuliłam i zasnął. Odłożyłam go do łóżeczka. Ciekawe jak długo pośpi?

reklama
Do góry