Ja miałam przez ginekologa zalecane do max 4 dawek na dobę (co 6h najczęściej można brać) po 500mg na jedną dawkę. Maja wtedy miała 3 dni.Jedną tabletkę można czy lepiej pół ?
reklama
Bajunia
Fanka BB :)
Dziwne , bo dzieci na piersi zazwyczaj nie mają problemu z załatwianiem się. A po urodzeniu nie było problemu ze smółką? Od początku ma takie problemy?Piję bardzo dużo i jem owoce[emoji4] niestety to nie pomaga.
Bajunia
My po 6 dniach. Pediatra mnie sama wygoniła , żeby korzystać z pogody tym bardziej, że mały był trochę żółty to kazała wręcz wyjść na dwór. Pierwszy raz byłam niecałą godz. Następnego dnia już ponad godzinę a kolejnego już dłużej i to kilka razy dziennie.Dziewczyny po jakim czasie wychodziłyście na spacer z maluszkami?
Mi położna kazała po 2 tygodniach? A jutro ma być piękna pogoda, a mały 12 dni będzie jutro miał. Chciała bym skorzystać? Jakie są wasze doświadczenia?
Biedroneczka10
My też na piersi a Młody okropnie się pręży na kupę. Nie płacze ale go to ciśnie strasznie.Dziwne , bo dzieci na piersi zazwyczaj nie mają problemu z załatwianiem się. A po urodzeniu nie było problemu ze smółką? Od początku ma takie problemy?
Bajunia
Pewnie to zależy kiedy odciągasz czy próbujesz zaraz po karmieniu czy za godzinę czy za dwie, ile jesteś po porodzie itd. Ja myślę żeby nie sugerować się ile druga ściągnie. Jak masz nawał to ściągnij tylko troszkę do uczucia ulgi bo jak za dużo będziesz ściągać to pokarmu będzie za dużo w stosunku do tego co dziecko potrzebuje.Ile jednorazowo odciągacie mleka łącznie z obu piersi?
GorzkaPomarańcza
Mam te same kosmetyki ale u malego nie pomogloU nas krochmal pomagał przy córce a teraz te kosmetyki AA i love You baby po trzech razach już było super.
Paulana
My też na piersi a Młody okropnie się pręży na kupę. Nie płacze ale go to ciśnie strasznie.
A u nas dziś mała męczyła, męczyła i mówię chyba koniec więc biorę do kąpieli. Niestety w kąpieli ciepło się zrobiło i poszloooooooo dwójka w kąpieli
GorzkaPomarańcza
Ja na drugi dzien po wyjsciu ze szpitala. Tylko, ze maly mial 5dniDziewczyny po jakim czasie wychodziłyście na spacer z maluszkami?
Mi położna kazała po 2 tygodniach? A jutro ma być piękna pogoda, a mały 12 dni będzie jutro miał. Chciała bym skorzystać? Jakie są wasze doświadczenia?
reklama
GorzkaPomarańcza
Dzisiaj chyba z 2h siedzialam i odciagnelam 60mlIle jednorazowo odciągacie mleka łącznie z obu piersi?