reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jak odpuścisz to wyjdzie :* nie poddawaj się.
Już się zaczynałam martwić o Ciebie. Cały dzień myślałam o Tobie a nie miałam jak wejść sprawdzić czy byłaś dostępna.
Dziekuje :* ja sobie poradze.. ;) namawiam mojego zeby przeniesc sie na jakis czas do mamy na jeden pokoj,poki czegos nie kupimy.. a nasz dobytek pozamykac i zostawic do tego czasu.. w koncu i tak gora nalezy do nas ,wiec nie maja prawa nic stad wziasc czy zmienic ;) tylko on chce abym ja z dziecmi poszla.. ale ja bez niego nigdzie nie ide..

reklama
Dziekuje :* ja sobie poradze.. ;) namawiam mojego zeby przeniesc sie na jakis czas do mamy na jeden pokoj,poki czegos nie kupimy.. a nasz dobytek pozamykac i zostawic do tego czasu.. w koncu i tak gora nalezy do nas ,wiec nie maja prawa nic stad wziasc czy zmienic ;) tylko on chce abym ja z dziecmi poszla.. ale ja bez niego nigdzie nie ide..
A on dlaczego nie chce ? Dobry ma kontskt z Twoja mama ?

Nie,tomoja tylko na twarzy.. najwiecej na policzkach ma.. to widze ze bardzo twoja wysypalo..
No Maja dość dobrze wysypana. Dobrze ze to jakiegoś dyskomfortu nie powoduje
IMG_20180829_152334.jpg

Załączniki

• IMG_20180829_152334.jpg
    IMG_20180829_152334.jpg
    67,6 KB · Wyświetleń: 451
A on dlaczego nie chce ? Dobry ma kontskt z Twoja mama ?
Bardzo dobry ,wrecz idealny ;) serio ;) on chce stara wykonczyc.. i dobytku pilnowac,dla mnie to bez sensu bo rodzina powinna byc razem a nie osobno.. moim zdaniem bysmy sobie poradzili,a powiedzmy przez rok nic sie nie stanie ze sprzetem czy meblami,gorzej ze stalymi oplatami typu smieci.. bo musilibysmy sie wymeldowac chyba ze w urzedzie zaznaczyc tymczasowa nieobecnosc.. nie wiem czy jest cos takiego :/

reklama
Do góry