reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jak odpuścisz to wyjdzie :* nie poddawaj się.
Już się zaczynałam martwić o Ciebie. Cały dzień myślałam o Tobie a nie miałam jak wejść sprawdzić czy byłaś dostępna.
Dziekuje :* ja sobie poradze.. ;) namawiam mojego zeby przeniesc sie na jakis czas do mamy na jeden pokoj,poki czegos nie kupimy.. a nasz dobytek pozamykac i zostawic do tego czasu.. w koncu i tak gora nalezy do nas ,wiec nie maja prawa nic stad wziasc czy zmienic ;) tylko on chce abym ja z dziecmi poszla.. ale ja bez niego nigdzie nie ide..

reklama
Dziekuje :* ja sobie poradze.. ;) namawiam mojego zeby przeniesc sie na jakis czas do mamy na jeden pokoj,poki czegos nie kupimy.. a nasz dobytek pozamykac i zostawic do tego czasu.. w koncu i tak gora nalezy do nas ,wiec nie maja prawa nic stad wziasc czy zmienic ;) tylko on chce abym ja z dziecmi poszla.. ale ja bez niego nigdzie nie ide..
A on dlaczego nie chce ? Dobry ma kontskt z Twoja mama ?

Nie,tomoja tylko na twarzy.. najwiecej na policzkach ma.. to widze ze bardzo twoja wysypalo..
No Maja dość dobrze wysypana. Dobrze ze to jakiegoś dyskomfortu nie powoduje
IMG_20180829_152334.jpg

Załączniki

• IMG_20180829_152334.jpg
    IMG_20180829_152334.jpg
    67,6 KB · Wyświetleń: 448
A on dlaczego nie chce ? Dobry ma kontskt z Twoja mama ?
Bardzo dobry ,wrecz idealny ;) serio ;) on chce stara wykonczyc.. i dobytku pilnowac,dla mnie to bez sensu bo rodzina powinna byc razem a nie osobno.. moim zdaniem bysmy sobie poradzili,a powiedzmy przez rok nic sie nie stanie ze sprzetem czy meblami,gorzej ze stalymi oplatami typu smieci.. bo musilibysmy sie wymeldowac chyba ze w urzedzie zaznaczyc tymczasowa nieobecnosc.. nie wiem czy jest cos takiego :/

reklama
Do góry