zanka200389
Fanka BB :)
Tylko moja ma tylko na czoleMoja tez ma krostki na twarzy.. i tylko na twarzy..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko moja ma tylko na czoleMoja tez ma krostki na twarzy.. i tylko na twarzy..
Nasza dziś skonczyla tydzień o 11.22Mamy taka sama karuzelkę [emoji5] moja ma dziś 25 dni i już jest od paru dni taka bardziej kumata niż wcześniej tzn jak jest na przewijaku na łóżeczku to bardzo chętnie patrzy na kręcące się misie i słucha melodyjekwcześniej tez od samego początku już zwracała uwagę na melodyjki, bo dziecko od urodzenia ma bardzo dobry słuch itd ale od tygodnia jakoś ma już lepszy wzrok i robi się taka fajniejsza i bardziej komunikatywna i rozgląda się i czasami nie chce jesc, Pielucha czysta i po prostu leży sobie na pleckach i ogląda coś tam [emoji5]
Moja sucha skóra właśnie jak tarka + trądzik niemowlęcy.Mleczko mm bez laktozy kupione . Tylko zastanawia mnie jak polozna stwierdziła że krostki tylko na czole to brak tolerancji na laktoze. Mała ma taką małą tarke na czole
Jak coś takiego to trądzik niemowlęcy. Położna i pediatra mnie oświeciły. Bo z Aleksem nie miałam czegoś takiego i myślałam że moga to być potowki.Moja tez ma krostki na twarzy.. i tylko na twarzy..
Nasza dziś skonczyla tydzień o 11.22Jeszcze tak nie reaguje na muzyczkę z karuzeli, kiedyś jej włączyłam gdy płakała te ptaszki i nic. Potrzebowała chyba bliskości, a nie sztucznych dźwięków
A o misiach to nawet nie ma co mówić, bo ona nie widzi jeszcze. Zastanawiam się właśnie kiedy dziecko zaczyna widziec coś więcej jak kontury czy kontrasty. Około miesiaca właśnie?
![]()
U mnie mały też trądzik ma.Jak coś takiego to trądzik niemowlęcy. Położna i pediatra mnie oświeciły. Bo z Aleksem nie miałam czegoś takiego i myślałam że moga to być potowki. Zobacz załącznik 892897
Już zastosowałam gencjanę.U nas wczoraj odpadł pępek i dno papka jest jeszcze wilgotne i nadal mamy psikac octaniseptem. Ja dodatkowo 1 raz dziennie przecieralam pępek gazikiem narzeczonym spirytusem takim gotowym z apteki. Ładnie się zabiło, nie smierdzialo. Jak brzydko pachnie to trzeba gencjaną albo spirytusem tak mi mówiła położna
U nas teraz zaczął schodzić na klatkę piersiowa. A wcześniej był tylko na policzkachU mnie mały też trądzik ma.
Jak odpuścisz to wyjdzie :* nie poddawaj się.Milo ze pytasz
U mnie norma.. juz mam dosc szukania.. jezdzenia.. i tak nic z tego nie wychodzi..:/
Ja byłam pewna , że nasze skończyly 4 tygodnie w niedzielę , bo w niedzielę się urodziły [emoji23] a to dzisiaj 29 i dopiero dzisiaj hehMichasia, dzis o 9.10, skonczyla miesiac zycia poza brzuszkiem ❤❤❤ [emoji7] jak to szybko czas spierdziela.. ❤Zobacz załącznik 892805