E
Ewka34
Gość
Slodziaki ❤❤❤❤❤❤❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Slodziaki ❤❤❤❤❤❤❤❤
U mojego był 61i wypuścili nas w 3 dobie. Miałaś cukrzycę ciążowa?
Wpisz w internet mamabear i ci wyskoczy strona babeczek które to wymyśliły ja mam od nich kupiłam na allegro za 49 zł i super się sprawdza.Ja myślę nad kupieniem tej osłonki do karmienia tylko nie wiem jak to się nazywa
Ale to fajne też chyba kupię. Powiedz mi tylko jaki jest materiał tej chusty? Czy dziecku nie jest pod nią za gorąco?Wpisz w internet mamabear i ci wyskoczy strona babeczek które to wymyśliły ja mam od nich kupiłam na allegro za 49 zł i super się sprawdza.
Nie mam pojęcia. Najwyżej już w najgorszym wypadku byście płacili za te śmieci i tyle .. ale pieniądze w błoto i to plus dla tej wredoty :/Bardzo dobry ,wrecz idealny serio on chce stara wykonczyc.. i dobytku pilnowac,dla mnie to bez sensu bo rodzina powinna byc razem a nie osobno.. moim zdaniem bysmy sobie poradzili,a powiedzmy przez rok nic sie nie stanie ze sprzetem czy meblami,gorzej ze stalymi oplatami typu smieci.. bo musilibysmy sie wymeldowac chyba ze w urzedzie zaznaczyc tymczasowa nieobecnosc.. nie wiem czy jest cos takiego :/
Słodziaki
Dziękuje , już podpatrzylam i wygodnie ? Da się normalnie dostać ręką do piersi itp ?Wpisz w internet mamabear i ci wyskoczy strona babeczek które to wymyśliły ja mam od nich kupiłam na allegro za 49 zł i super się sprawdza.
Gratulacje!!! Franiu witaj!!! No to mamy już kompletDziewczyny o 3 nad ranem urodziłam skurcze od 16, poród ciężki eh..znieczulenie wbijali mi 4 razy..skurcze okropne..dobrze że mąż był ze mną Franio waży 2860g i mierzy 53 cm