reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ale to fajne :) też chyba kupię. Powiedz mi tylko jaki jest materiał tej chusty? Czy dziecku nie jest pod nią za gorąco?
Ta za 49 zł to cieniutka bawełna i karmiłam w upały nawet i nie był zgrzany ani Olek ani ja. W dodatku od góry jest ta szpara więc powietrze swobodnie dochodzi. Mają też jakaś teraz serie koronkowa chyba ale to już sporo droższa.
Dziękuje , już podpatrzylam :) i wygodnie ? Da się normalnie dostać ręką do piersi itp ?
Ja ręce sobie trzymam pod tym bo mi tak wygodnie i bez problemów. Ogólnie mega wygodne i jeszcze ładnie wygląda:)

reklama
Hej dziewczynki:) nie mam czasu za bardzo się udzielać ale podczytuje co tam słychać:)

Składałam dziś wnioski na becikowe kosiniakowe itp powiedzcie mi czy do becikowego brali ksero aktu urodzenia?
Bo ode mnie nie a wydaje mi sie ze z synem chcieli.
Długo czekalyscie na kase? :)
Pozdrawiamy z moja śmieszką :) ♥️♥️

Załączniki

• 20180828_110140.jpg
    20180828_110140.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 138
Ta za 49 zł to cieniutka bawełna i karmiłam w upały nawet i nie był zgrzany ani Olek ani ja. W dodatku od góry jest ta szpara więc powietrze swobodnie dochodzi. Mają też jakaś teraz serie koronkowa chyba ale to już sporo droższa.

Ja ręce sobie trzymam pod tym bo mi tak wygodnie i bez problemów. Ogólnie mega wygodne i jeszcze ładnie wygląda:)

Ja tez tego używam, sprawdza sie całkiem dobrze no i nic nie widać. Zawsze mam ze sobą jak wychodzę z mała.

Hej dziewczynki:) nie mam czasu za bardzo się udzielać ale podczytuje co tam słychać:)

Składałam dziś wnioski na becikowe kosiniakowe itp powiedzcie mi czy do becikowego brali ksero aktu urodzenia?
Słodka laleczka☺
Nam dzisiaj weszło 400 zł z groszami za sierpień ale to z 500+. Becikowego nie dostaniemy.

My musielismy pokazac oryginaly wszystkich dokumentow ,ale pokopiowaly sobie i wziely kopie ;) becikowe jeszcze nie wplynelo, a robilismy chyba dwa tyg temu

Jaki slodziakkkkk ❤❤❤❤❤❤

Ode mnie nie wołali , dopiero później im się przypomniało i musiałam donieść :)
Złożyłam w piątek , w czwartek poszło , w poniedziałek mialam kasę na koncie ;)
Śliczny dzidziuś ❤️

reklama
Do góry