zanka200389
Fanka BB :)
Tylko moja ma tylko na czoleMoja tez ma krostki na twarzy.. i tylko na twarzy..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko moja ma tylko na czoleMoja tez ma krostki na twarzy.. i tylko na twarzy..
Nasza dziś skonczyla tydzień o 11.22 Jeszcze tak nie reaguje na muzyczkę z karuzeli, kiedyś jej włączyłam gdy płakała te ptaszki i nic. Potrzebowała chyba bliskości, a nie sztucznych dźwięków A o misiach to nawet nie ma co mówić, bo ona nie widzi jeszcze. Zastanawiam się właśnie kiedy dziecko zaczyna widziec coś więcej jak kontury czy kontrasty. Około miesiaca właśnie?Mamy taka sama karuzelkę [emoji5] moja ma dziś 25 dni i już jest od paru dni taka bardziej kumata niż wcześniej tzn jak jest na przewijaku na łóżeczku to bardzo chętnie patrzy na kręcące się misie i słucha melodyjek wcześniej tez od samego początku już zwracała uwagę na melodyjki, bo dziecko od urodzenia ma bardzo dobry słuch itd ale od tygodnia jakoś ma już lepszy wzrok i robi się taka fajniejsza i bardziej komunikatywna i rozgląda się i czasami nie chce jesc, Pielucha czysta i po prostu leży sobie na pleckach i ogląda coś tam [emoji5]
Moja sucha skóra właśnie jak tarka + trądzik niemowlęcy.Mleczko mm bez laktozy kupione . Tylko zastanawia mnie jak polozna stwierdziła że krostki tylko na czole to brak tolerancji na laktoze. Mała ma taką małą tarke na czole
Jak coś takiego to trądzik niemowlęcy. Położna i pediatra mnie oświeciły. Bo z Aleksem nie miałam czegoś takiego i myślałam że moga to być potowki.Moja tez ma krostki na twarzy.. i tylko na twarzy..
Nasza dziś skonczyla tydzień o 11.22 Jeszcze tak nie reaguje na muzyczkę z karuzeli, kiedyś jej włączyłam gdy płakała te ptaszki i nic. Potrzebowała chyba bliskości, a nie sztucznych dźwięków A o misiach to nawet nie ma co mówić, bo ona nie widzi jeszcze. Zastanawiam się właśnie kiedy dziecko zaczyna widziec coś więcej jak kontury czy kontrasty. Około miesiaca właśnie?
U mnie mały też trądzik ma.Jak coś takiego to trądzik niemowlęcy. Położna i pediatra mnie oświeciły. Bo z Aleksem nie miałam czegoś takiego i myślałam że moga to być potowki. Zobacz załącznik 892897
Już zastosowałam gencjanę.U nas wczoraj odpadł pępek i dno papka jest jeszcze wilgotne i nadal mamy psikac octaniseptem. Ja dodatkowo 1 raz dziennie przecieralam pępek gazikiem narzeczonym spirytusem takim gotowym z apteki. Ładnie się zabiło, nie smierdzialo. Jak brzydko pachnie to trzeba gencjaną albo spirytusem tak mi mówiła położna
U nas teraz zaczął schodzić na klatkę piersiowa. A wcześniej był tylko na policzkachU mnie mały też trądzik ma.
Jak odpuścisz to wyjdzie :* nie poddawaj się.Milo ze pytasz
U mnie norma.. juz mam dosc szukania.. jezdzenia.. i tak nic z tego nie wychodzi..:/
Ja byłam pewna , że nasze skończyly 4 tygodnie w niedzielę , bo w niedzielę się urodziły [emoji23] a to dzisiaj 29 i dopiero dzisiaj hehMichasia, dzis o 9.10, skonczyla miesiac zycia poza brzuszkiem ❤❤❤ [emoji7] jak to szybko czas spierdziela.. ❤Zobacz załącznik 892805