zanka200389
Fanka BB :)
@KatiNails enfamil mamy właśnie ale zwykły [emoji53] kupimy ten bez laktozy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas wczoraj odpadł pępek i dno papka jest jeszcze wilgotne i nadal mamy psikac octaniseptem. Ja dodatkowo 1 raz dziennie przecieralam pępek gazikiem narzeczonym spirytusem takim gotowym z apteki. Ładnie się zabiło, nie smierdzialo. Jak brzydko pachnie to trzeba gencjaną albo spirytusem tak mi mówiła położna
Z mężem śpię i jeszcze córka 5 letnia czasem przychodzi.Dziewczyny a ja mam pytanie do tych co śpią z dziećmi ..
Co z mężami ? Spi gdzies indziej ? Czy we trójkę ? Wtedy dziecko w środku ? Ja sie boje ze coś się małemu stanie jak będziemy spać we trójkę .a męża to na pewno nie wygonie [emoji854][emoji854]
Gratuluję :*Dziewczyny o 3 nad ranem urodziłam skurcze od 16, poród ciężki eh..znieczulenie wbijali mi 4 razy..skurcze okropne..dobrze że mąż był ze mną Franio waży 2860g i mierzy 53 cm
U nas też mala śpi z nami w łóżku , i czasem jeszcze rano synek przyjdzie , 4 na jedynym łóżku@karkula309 my spimy wszyscy razem moj po jednej stronie ja po drugiej a mala gdy zasnie w nocy po karmieniu spi raz z jednej raz z drugiej strony(czyli pomiedzy nami) nie boje sie ze ja zgnieciemy,jestesmy czujni,a ja gdy wiem ze mala jest u nas ,jeszcze bardziej
Pierwsze karmienie w miejscu publicznym zaliczone [emoji16] jak bardzo się zarzekalam ,że nie wystawie cyca tak szybko zmieniłam zdanie gdy moje dziecko zaczęło dobitnie domagać się jedzenia [Emoji23]
W mieście jest taki mały park , akurat nie było ani jednej osoby, mama zasłoniła mnie pielucha a ja na szczęście miałam bluzkę rozsuwana na dekolcie. Mała pojadla , o dziwo idealnie zlapala , czego się bałam najbardziej
Kupiłam te nakładki , z polecenia wzięłam z Canpol i z aventu ciekawe które lepiej się sprawdza kupiłam te ziele ostrożenia więc dzisiaj kąpiel na wieczór i wypędzanie złych mocy [emoji23]
Polecam osłonkę na mamabear kupiłam i super się sprawdza. Osłania wszystko a widzisz dziecko od góry.Pierwsze karmienie w miejscu publicznym zaliczone [emoji16] jak bardzo się zarzekalam ,że nie wystawie cyca tak szybko zmieniłam zdanie gdy moje dziecko zaczęło dobitnie domagać się jedzenia [Emoji23]
W mieście jest taki mały park , akurat nie było ani jednej osoby, mama zasłoniła mnie pielucha a ja na szczęście miałam bluzkę rozsuwana na dekolcie. Mała pojadla , o dziwo idealnie zlapala , czego się bałam najbardziej
Kupiłam te nakładki , z polecenia wzięłam z Canpol i z aventu ciekawe które lepiej się sprawdza kupiłam te ziele ostrożenia więc dzisiaj kąpiel na wieczór i wypędzanie złych mocy [emoji23]