reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Pierwsze karmienie w miejscu publicznym zaliczone [emoji16] jak bardzo się zarzekalam ,że nie wystawie cyca tak szybko zmieniłam zdanie gdy moje dziecko zaczęło dobitnie domagać się jedzenia [Emoji23]
W mieście jest taki mały park , akurat nie było ani jednej osoby, mama zasłoniła mnie pielucha a ja na szczęście miałam bluzkę rozsuwana na dekolcie. Mała pojadla , o dziwo idealnie zlapala , czego się bałam najbardziej :D

Kupiłam te nakładki , z polecenia wzięłam z Canpol i z aventu :) ciekawe które lepiej się sprawdza :) kupiłam te ziele ostrożenia więc dzisiaj kąpiel na wieczór i wypędzanie złych mocy [emoji23]

Uwielbiam twój słownik [emoji23]
U nas wczoraj odpadł pępek i dno papka jest jeszcze wilgotne i nadal mamy psikac octaniseptem. Ja dodatkowo 1 raz dziennie przecieralam pępek gazikiem narzeczonym spirytusem takim gotowym z apteki. Ładnie się zabiło, nie smierdzialo. Jak brzydko pachnie to trzeba gencjaną albo spirytusem tak mi mówiła położna

@karkula309 my spimy wszyscy razem ;) moj po jednej stronie ja po drugiej a mala gdy zasnie w nocy po karmieniu spi raz z jednej raz z drugiej strony(czyli pomiedzy nami) nie boje sie ze ja zgnieciemy,jestesmy czujni,a ja gdy wiem ze mala jest u nas ,jeszcze bardziej ;)

@karkula309 my spimy wszyscy razem ;) moj po jednej stronie ja po drugiej a mala gdy zasnie w nocy po karmieniu spi raz z jednej raz z drugiej strony(czyli pomiedzy nami) nie boje sie ze ja zgnieciemy,jestesmy czujni,a ja gdy wiem ze mala jest u nas ,jeszcze bardziej ;)
U nas też mala śpi z nami w łóżku , i czasem jeszcze rano synek przyjdzie , 4 na jedynym łóżku :D

Pierwsze karmienie w miejscu publicznym zaliczone [emoji16] jak bardzo się zarzekalam ,że nie wystawie cyca tak szybko zmieniłam zdanie gdy moje dziecko zaczęło dobitnie domagać się jedzenia [Emoji23]
W mieście jest taki mały park , akurat nie było ani jednej osoby, mama zasłoniła mnie pielucha a ja na szczęście miałam bluzkę rozsuwana na dekolcie. Mała pojadla , o dziwo idealnie zlapala , czego się bałam najbardziej :D

Kupiłam te nakładki , z polecenia wzięłam z Canpol i z aventu :) ciekawe które lepiej się sprawdza :) kupiłam te ziele ostrożenia więc dzisiaj kąpiel na wieczór i wypędzanie złych mocy [emoji23]

Haha miałam to samo! Jak zaczęła płakać to nie obchodziło mnie juz nic:p moj partner sam mnie namawia do wychodzenia i karmienia w miejscach publicznych, żebym nie siedziała cały czas sama w domu.

8DC29E19-2A97-4B3D-A68B-F20F3249D171.jpeg Wychodzimy :) tydzień zleciał, rozpoczynamy nowy etap- kierunek dom

Załączniki

• 8DC29E19-2A97-4B3D-A68B-F20F3249D171.jpeg
    8DC29E19-2A97-4B3D-A68B-F20F3249D171.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 151
reklama

Polecam osłonkę na mamabear kupiłam i super się sprawdza. Osłania wszystko a widzisz dziecko od góry.

Do góry