reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Pierwsze karmienie w miejscu publicznym zaliczone [emoji16] jak bardzo się zarzekalam ,że nie wystawie cyca tak szybko zmieniłam zdanie gdy moje dziecko zaczęło dobitnie domagać się jedzenia [Emoji23]
W mieście jest taki mały park , akurat nie było ani jednej osoby, mama zasłoniła mnie pielucha a ja na szczęście miałam bluzkę rozsuwana na dekolcie. Mała pojadla , o dziwo idealnie zlapala , czego się bałam najbardziej :D

Kupiłam te nakładki , z polecenia wzięłam z Canpol i z aventu :) ciekawe które lepiej się sprawdza :) kupiłam te ziele ostrożenia więc dzisiaj kąpiel na wieczór i wypędzanie złych mocy [emoji23]

Uwielbiam twój słownik [emoji23]
U nas wczoraj odpadł pępek i dno papka jest jeszcze wilgotne i nadal mamy psikac octaniseptem. Ja dodatkowo 1 raz dziennie przecieralam pępek gazikiem narzeczonym spirytusem takim gotowym z apteki. Ładnie się zabiło, nie smierdzialo. Jak brzydko pachnie to trzeba gencjaną albo spirytusem tak mi mówiła położna

@karkula309 my spimy wszyscy razem ;) moj po jednej stronie ja po drugiej a mala gdy zasnie w nocy po karmieniu spi raz z jednej raz z drugiej strony(czyli pomiedzy nami) nie boje sie ze ja zgnieciemy,jestesmy czujni,a ja gdy wiem ze mala jest u nas ,jeszcze bardziej ;)

@karkula309 my spimy wszyscy razem ;) moj po jednej stronie ja po drugiej a mala gdy zasnie w nocy po karmieniu spi raz z jednej raz z drugiej strony(czyli pomiedzy nami) nie boje sie ze ja zgnieciemy,jestesmy czujni,a ja gdy wiem ze mala jest u nas ,jeszcze bardziej ;)
U nas też mala śpi z nami w łóżku , i czasem jeszcze rano synek przyjdzie , 4 na jedynym łóżku :D

Pierwsze karmienie w miejscu publicznym zaliczone [emoji16] jak bardzo się zarzekalam ,że nie wystawie cyca tak szybko zmieniłam zdanie gdy moje dziecko zaczęło dobitnie domagać się jedzenia [Emoji23]
W mieście jest taki mały park , akurat nie było ani jednej osoby, mama zasłoniła mnie pielucha a ja na szczęście miałam bluzkę rozsuwana na dekolcie. Mała pojadla , o dziwo idealnie zlapala , czego się bałam najbardziej :D

Kupiłam te nakładki , z polecenia wzięłam z Canpol i z aventu :) ciekawe które lepiej się sprawdza :) kupiłam te ziele ostrożenia więc dzisiaj kąpiel na wieczór i wypędzanie złych mocy [emoji23]

Haha miałam to samo! Jak zaczęła płakać to nie obchodziło mnie juz nic:p moj partner sam mnie namawia do wychodzenia i karmienia w miejscach publicznych, żebym nie siedziała cały czas sama w domu.

8DC29E19-2A97-4B3D-A68B-F20F3249D171.jpeg Wychodzimy :) tydzień zleciał, rozpoczynamy nowy etap- kierunek dom

Załączniki

• 8DC29E19-2A97-4B3D-A68B-F20F3249D171.jpeg
    8DC29E19-2A97-4B3D-A68B-F20F3249D171.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 155
reklama

Polecam osłonkę na mamabear kupiłam i super się sprawdza. Osłania wszystko a widzisz dziecko od góry.

Do góry