reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny, Iza urodziła się z naczyniakiem na główce z prawej strony nad skronią. Lekarze mówili, że w ciągu 3 miesięcy powinno zniknąć A może być też tak że zostanie. Miałyscie do czynienia u starszych dzieci albo w rodzinie z naczyniakami. Jest szansa, że to się wchłonie?
Moja mała tez ma naczyniaka na brzuszku tez mówią ze zejdzie

Wiecie co według mnie to nie są kolki, kolki nie przechodzą od tak i są ciągle w sensie codziennie o tej samej porze ale nie kilka dni tylko dłużej to trwa. Mój mały dzisiaj od 4 się męczył z bakami poprostu muszą jeszcze im układy trawienne dojrzeć. @KatiNails ty podajesz probiotyki chyba prawda? Właśnie się zastanawiam czy nie zakupić np. dicofloru.
Mojej siostry dzieciaki miały kolki i uwierzcie mi że pomimo paracetamolu, viburcolu, probiotyków i kropelek z Niemiec to nie przechodziło. Przeszlo jak dziecko osiągnęło pewien wiek.
Dokładnie, kiedyś tak czytałam, że kolki są wtedy jak pojawiają się codziennie, płacz trwa kilka h i utrzymuje się to kilka tygodni. Reszta to bóle brzuszka przy gazach/kupie, które wynikają z niedojrzałego układu pokarmowego.

Dziewczyny, Iza urodziła się z naczyniakiem na główce z prawej strony nad skronią. Lekarze mówili, że w ciągu 3 miesięcy powinno zniknąć A może być też tak że zostanie. Miałyscie do czynienia u starszych dzieci albo w rodzinie z naczyniakami. Jest szansa, że to się wchłonie?
A jak to wyglada? Bo moja mala na srodku glowy tez ma cos czerwonego.. myslalam ze to znamie jej wychodzi

Popsikalam jej nosek ta woda morska i spala 3 godziny !!:D
W ciągu dnia chyba nigdy tylko nie spała ❤️
A teraz spacerek. Jak ubieracie maleństwa jak jest tak chłodno ? U mnie dzisiaj 16-19°

Załączniki

• IMG_20180827_163423_600x800.jpg
    IMG_20180827_163423_600x800.jpg
    171,6 KB · Wyświetleń: 164
reklama
Do góry