reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Właśnie wykorzystaliśmy Moment, że Leo spal i zrobilysmy z Martą
88218794-7B6F-4D8F-B9D5-3814F6CD5D63.jpeg

image.jpg

Załączniki

• 88218794-7B6F-4D8F-B9D5-3814F6CD5D63.jpeg
    88218794-7B6F-4D8F-B9D5-3814F6CD5D63.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 440
  • image.jpg
    image.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 447
@Ewka34 jak tak Cię czytam to aż nie wierzę że starsza osoba może być tak nastawiona do swojego syna i wnuczek. Jędza straszna. Ale jak ją prawnie unieszkodliwic to niestety nie wiem. Nie wiem czy niebieskie karty dotyczyć mogą dziadków, gdyby tak było to pewnie nagrania byłyby dobra podstawa by taka jej założyć.

Ja za niedługo robię obiad i wybieram się że starsza cora do galerii. Męża zostawię samego z młodszym dziećmi. Ciekawa jestem jak będzie choć malutki dziś jest przespokojny.
Kwestie brzuszkowe też odpukac nas omijaja.

@Fiorna gratuluję. U mnie w szpitalu też po porodzie nie pozwalają samej wstawać tylko w asyście położnej. Teraz już będzie tylko lepiej :)

Nie wiem co mam zrobic.. :(
Ja bym się już nie powstrzymywała tylko powiedziała jej dobitnie co mi nie pasuje , że zachowuje się jak gówniara a nie dojrzała kobieta. Że nie życzysz sobie takiego zachowania , nie będziesz grała z nią w jej grę bo masz duzo ważniejsze rzeczy na głowie , w tym wychowanie jej wnuczki i jeżeli tego nie zrozumie to wniesiesz na nią skargę do sądu. Skoro ma tyle w głowie żeby w ten sposób dokuczać to widocznie ma na tyle wolnego czasu żeby pochodzić sobie na sprawy sądowe a później jeszcze płacić odszkodowanie za nękanie.

Ja bym się już nie powstrzymywała tylko powiedziała jej dobitnie co mi nie pasuje , że zachowuje się jak gówniara a nie dojrzała kobieta. Że nie życzysz sobie takiego zachowania , nie będziesz grała z nią w jej grę bo masz duzo ważniejsze rzeczy na głowie , w tym wychowanie jej wnuczki i jeżeli tego nie zrozumie to wniesiesz na nią skargę do sądu. Skoro ma tyle w głowie żeby w ten sposób dokuczać to widocznie ma na tyle wolnego czasu żeby pochodzić sobie na sprawy sądowe a później jeszcze płacić odszkodowanie za nękanie.
Wysle ci priv

A nie chcesz spróbować infacolu? Też symetykon i dawkowac można przed każdym jedzeniem
Nie znam się na tych wszystkich lekach. W środę pójdę z nią do lekarza bo się biedna męczy. Wyrywa ja to ze snu, denerwuje podczas jedzenia. W dodatku muszę spytać o jej sen, bo w nocy jest okej ale w dzień kręci oczami, ziewa , próbuje usnąć ale broni się strasznie żeby nie spac przez co płacze i jest marudna , a jak uda jej się usnąć to znowu budzi ja bolesne pierdzenie.

reklama
Do góry