Żeby kolonizowac jelita dziecka dobrymi bakteriami których jeszcze nie ma. Jelita dziecka są 'jalowe'. A dobre bakterie ma każdy z nas w jelitach i pomagają w pracy jelit.A po co te probiotyki się podaje ?
reklama
E
Ewka34
Gość
Nagralam.. ale jedno nagranie to pikus chyba.. :/
E
Ewka34
Gość
Mam ochote jej wylac wode na lep gdy bedzie qchodzic po schodach..
Anulaa88
Fanka BB :)
Po 10 kropli 2x dziennie[emoji5]Jak dawkujesz ? Bo u nas jest ciągle problem z gazami i zaczyna się robić problem z kupka.. daje trzy razy dziennie 10 kropelek. Mało ?
@Ewka34 jak tak Cię czytam to aż nie wierzę że starsza osoba może być tak nastawiona do swojego syna i wnuczek. Jędza straszna. Ale jak ją prawnie unieszkodliwic to niestety nie wiem. Nie wiem czy niebieskie karty dotyczyć mogą dziadków, gdyby tak było to pewnie nagrania byłyby dobra podstawa by taka jej założyć.
Ja za niedługo robię obiad i wybieram się że starsza cora do galerii. Męża zostawię samego z młodszym dziećmi. Ciekawa jestem jak będzie choć malutki dziś jest przespokojny.
Kwestie brzuszkowe też odpukac nas omijaja.
@Fiorna gratuluję. U mnie w szpitalu też po porodzie nie pozwalają samej wstawać tylko w asyście położnej. Teraz już będzie tylko lepiej
Ja za niedługo robię obiad i wybieram się że starsza cora do galerii. Męża zostawię samego z młodszym dziećmi. Ciekawa jestem jak będzie choć malutki dziś jest przespokojny.
Kwestie brzuszkowe też odpukac nas omijaja.
@Fiorna gratuluję. U mnie w szpitalu też po porodzie nie pozwalają samej wstawać tylko w asyście położnej. Teraz już będzie tylko lepiej
G
gosc12
Gość
Ja bym się już nie powstrzymywała tylko powiedziała jej dobitnie co mi nie pasuje , że zachowuje się jak gówniara a nie dojrzała kobieta. Że nie życzysz sobie takiego zachowania , nie będziesz grała z nią w jej grę bo masz duzo ważniejsze rzeczy na głowie , w tym wychowanie jej wnuczki i jeżeli tego nie zrozumie to wniesiesz na nią skargę do sądu. Skoro ma tyle w głowie żeby w ten sposób dokuczać to widocznie ma na tyle wolnego czasu żeby pochodzić sobie na sprawy sądowe a później jeszcze płacić odszkodowanie za nękanie.Nie wiem co mam zrobic..
E
Ewka34
Gość
Wysle ci privJa bym się już nie powstrzymywała tylko powiedziała jej dobitnie co mi nie pasuje , że zachowuje się jak gówniara a nie dojrzała kobieta. Że nie życzysz sobie takiego zachowania , nie będziesz grała z nią w jej grę bo masz duzo ważniejsze rzeczy na głowie , w tym wychowanie jej wnuczki i jeżeli tego nie zrozumie to wniesiesz na nią skargę do sądu. Skoro ma tyle w głowie żeby w ten sposób dokuczać to widocznie ma na tyle wolnego czasu żeby pochodzić sobie na sprawy sądowe a później jeszcze płacić odszkodowanie za nękanie.
G
gosc12
Gość
Nie znam się na tych wszystkich lekach. W środę pójdę z nią do lekarza bo się biedna męczy. Wyrywa ja to ze snu, denerwuje podczas jedzenia. W dodatku muszę spytać o jej sen, bo w nocy jest okej ale w dzień kręci oczami, ziewa , próbuje usnąć ale broni się strasznie żeby nie spac przez co płacze i jest marudna , a jak uda jej się usnąć to znowu budzi ja bolesne pierdzenie.A nie chcesz spróbować infacolu? Też symetykon i dawkowac można przed każdym jedzeniem
reklama
G
gosc12
Gość
Żeby kolonizowac jelita dziecka dobrymi bakteriami których jeszcze nie ma. Jelita dziecka są 'jalowe'. A dobre bakterie ma każdy z nas w jelitach i pomagają w pracy jelit.
Podaj mi proszę nazwy tych probiotyków i dawkowanie w wolnej chwili. Chyba , że to musi lekarz doradzic, przepisać ?