reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzisiaj dostaliśmy decyzję dot. 500+ na małego. Wniosek złożyliśmy 13.08. Za sierpień dostaniemy 403, 30 zł. Jak policzyłam to państwo dołoży nam się do wychowania dziecka aż do jego pełnoletności 108 tys zł. Mogliby jednorazowo przelać tę kwotę na konto[emoji5]
Wierzysz w to, że program 500+ będzie przez najbliższe 18 lat? [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Hej laseczki przepraszam ze mnie nie było jakiś czas ale dopadła mnie chyba depresja[emoji53]... Mam pytanko do Was może Wy doradźcie. Młoda generalnie to anioł. Je i śpi. Tylko ten rytuał kapania. Młoda tak się drze ze później jest tak rozchisreryzowana ze przez 3/4 godziny nie może zasnąć.
Najlepiej żeby dziecko przed kąpielą nie było głodne i nie bardzo zmęczone. I najlepiej kąpać codziennie o tej samej godzinie ☺
Dzieci zazwyczaj lubią się kąpać a problem jest np przy ubieraniu. Moja córka nie lubiła się ubierać przebierać. A mały raczej nie protestuje.

Najlepiej żeby dziecko przed kąpielą nie było głodne i nie bardzo zmęczone. I najlepiej kąpać codziennie o tej samej godzinie [emoji5]
Dzieci zazwyczaj lubią się kąpać a problem jest np przy ubieraniu. Moja córka nie lubiła się ubierać przebierać. A mały raczej nie protestuje.
Tylko jak się naje to ulewa [emoji53]

reklama
Do góry