reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny, Iza urodziła się z naczyniakiem na główce z prawej strony nad skronią. Lekarze mówili, że w ciągu 3 miesięcy powinno zniknąć A może być też tak że zostanie. Miałyscie do czynienia u starszych dzieci albo w rodzinie z naczyniakami. Jest szansa, że to się wchłonie?
Moja mała tez ma naczyniaka na brzuszku tez mówią ze zejdzie

Wiecie co według mnie to nie są kolki, kolki nie przechodzą od tak i są ciągle w sensie codziennie o tej samej porze ale nie kilka dni tylko dłużej to trwa. Mój mały dzisiaj od 4 się męczył z bakami poprostu muszą jeszcze im układy trawienne dojrzeć. @KatiNails ty podajesz probiotyki chyba prawda? Właśnie się zastanawiam czy nie zakupić np. dicofloru.
Mojej siostry dzieciaki miały kolki i uwierzcie mi że pomimo paracetamolu, viburcolu, probiotyków i kropelek z Niemiec to nie przechodziło. Przeszlo jak dziecko osiągnęło pewien wiek.
Dokładnie, kiedyś tak czytałam, że kolki są wtedy jak pojawiają się codziennie, płacz trwa kilka h i utrzymuje się to kilka tygodni. Reszta to bóle brzuszka przy gazach/kupie, które wynikają z niedojrzałego układu pokarmowego.

Dziewczyny, Iza urodziła się z naczyniakiem na główce z prawej strony nad skronią. Lekarze mówili, że w ciągu 3 miesięcy powinno zniknąć A może być też tak że zostanie. Miałyscie do czynienia u starszych dzieci albo w rodzinie z naczyniakami. Jest szansa, że to się wchłonie?
A jak to wyglada? Bo moja mala na srodku glowy tez ma cos czerwonego.. myslalam ze to znamie jej wychodzi

Popsikalam jej nosek ta woda morska i spala 3 godziny !!:D
W ciągu dnia chyba nigdy tylko nie spała ❤️
A teraz spacerek. Jak ubieracie maleństwa jak jest tak chłodno ? U mnie dzisiaj 16-19°

Załączniki

• IMG_20180827_163423_600x800.jpg
    IMG_20180827_163423_600x800.jpg
    171,6 KB · Wyświetleń: 158
reklama
Do góry