reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Decyzje widzialam. Rozmawiałam ze znajomą z opieki, że wszystko mi się należy że mam czekać na telefon. I mam pytanie. Skoro decyzji nie dostałam do ręki to pieniądze jeszcze nie zostały wysłane tak ?

Tak od włożenia do wanienki. Po kąpieli okrywa ja ręcznikiem i chwile spróbuję ja uciszyć. Ale wrzask zaczyna die znowu e chwili oliwkowania. Gdy już ja ubieram to już nie jest taki krzyk tylko takie zależnie.
Może nie wkładaj jej od razu do wody tylko najpierw stopy i polewaj coraz wyżej a dopiero za chwilę można posadzić dupkę w wanience. Ja mam na ręczniku dwie pieluchy tetrowe i najpierw wycieram pieluchami i zabieram je żeby leżał na suchym ręczniku przy całej pielęgnacji. Mojemu się podoba jak mu robię masaż oliwką, zaczynam od stópek. Ale musi być po cycu bo na głodnego to humoru do kąpieli i masażu nie ma ☺

Pochwalę się Wam małymi efektami naszej sesji zdjęciowej [emoji7]

20180827_172924.jpg
20180827_172906.jpg

Załączniki

• 20180827_172924.jpg
    20180827_172924.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 497
  • 20180827_172906.jpg
    20180827_172906.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 495
Wiec kochane zero rezultatu [emoji53]. .. wodę zrobiłam cieplejsza owinelam ja tetra w wanience włożyłam ręcznik no i tak się darla. Przed włożeniem jeszcze ja przytuliłam aby się wyciszyla bo rozbieranie tez nie jest fajne. Nie wiem jaki błąd robie. Taki sam miałam problem ze synem i teraz ona. Eh [emoji52]

Dziewczyny, Iza urodziła się z naczyniakiem na główce z prawej strony nad skronią. Lekarze mówili, że w ciągu 3 miesięcy powinno zniknąć A może być też tak że zostanie. Miałyscie do czynienia u starszych dzieci albo w rodzinie z naczyniakami. Jest szansa, że to się wchłonie?
Mojej siostry córeczka miała naczyniaka na powiece lewego oczka po kilku miesiącach naczyniak znikł. Teraz ma 4 lata i ani znaku po nim nie ma.

reklama
Wiec kochane zero rezultatu [emoji53]. .. wodę zrobiłam cieplejsza owinelam ja tetra w wanience włożyłam ręcznik no i tak się darla. Przed włożeniem jeszcze ja przytuliłam aby się wyciszyla bo rozbieranie tez nie jest fajne. Nie wiem jaki błąd robie. Taki sam miałam problem ze synem i teraz ona. Eh [emoji52]
No i na głodniaka tez nie była bo karmie ja co mniej więcej 3h a było mniej więcej 1.5 h

Do góry