reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie przyjedzie więcej bo sobie świetnie radzisz ale za wszystkie wizyty weźmie kasę jakby była u Ciebie [emoji23] miałam to samo po urodzeniu Aleksa. Teraz nigdy w życiu bym się na coś takiego nie zgodziła. To nie chodzi o kasę. Ale skoro ma tyle razy przyjechać to ma przyjechać. Chociażby dla pewności zwazyc dziecko itp.

Super że tak przybiera :) ja jestem ciekawa jak mi Maja przybiera :)
Srac z nia i ta kasa :D w sumie to tylko do wazenia byla potrzebna :D swoja droga niezla fucha :D

reklama
Srac z nia i ta kasa :D w sumie to tylko do wazenia byla potrzebna :D swoja droga niezla fucha :D
Wiesz mnie po prostu wkurza fakt takiego podejścia położnych niektórych. Zarobić a się nie narobić. Moja mama jest pielęgniarka więc nie o to chodzi ze ja cięta na służbę zdrowia.
Ale nie ważne jaki zawód trzeba się wywiązać że swoich obowiązków, a nie brać kasę za coś czego się nie zrobiło.

Bylam wczoraj na IP. Zbadali mnie, zrobili ktg. Szyjka zamknieta a skurcze z tego co widZiałam dochodzily max do 50 wiec chyba nie tak szybko urodze. Dzisiaj mam przyjechac na kontrole, bo wczoraj chyba maly spal w trakcie ktg i moze mnie zostawia jak.bedzie miejsce :( 2 tyg temu maly wazyl 3540g u mojego gina a wczoraj 3338g :D ciekawe, ktora waga jest blizsza prawdy. W trakcie ktg na sali obok kobieta rodzila, to bylo straszne :/

Wiesz mnie po prostu wkurza fakt takiego podejścia położnych niektórych. Zarobić a się nie narobić. Moja mama jest pielęgniarka więc nie o to chodzi ze ja cięta na służbę zdrowia.
Ale nie ważne jaki zawód trzeba się wywiązać że swoich obowiązków, a nie brać kasę za coś czego się nie zrobiło.
Rozumiem cie ;) ale teraz wiekszosc robi tak ze zarabia, a sie nie narobi.. ;) niestety takie mamy czasy..

Chyba pogotowie by musiało po mnie przyjechac jakbym się przeszła pare razy :p ja dziś wizyta w szpitalu na 12, ale na cuda nie liczę :p

Powodzenia na wizycie ;) daj znać po :) ja właśnie zaparzyłam herbatkę z liści malin :D wczoraj łykałam tego wiesiołka, ale te kapsułki są mega duże, i na wieczór wycisnęłam ten olej na łyżeczkę bo nie dałam rady :D

Tak się topimy w 56 [emoji23] sukienka rampers [emoji23]
IMG_20180820_092824.jpg

Załączniki

• IMG_20180820_092824.jpg
    IMG_20180820_092824.jpg
    67,8 KB · Wyświetleń: 404
reklama
Witam nie było mnie w weekend była znów na kajakach...myślała myślała juz tam nie wejdę Ale się zamieściłam trochę ludzie do patrzyli patrzyli zaraz na ktg. Wczoraj była w kościele Pani przede mną miała taka mała dzidzie a Ja jak ja zobaczyłam tak się rozryczalam i nie mogła przestać miowe wam hormony szaleja.potem doczytam kto nie proznowal w weekend i urodził.

Do góry