reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie przyjedzie więcej bo sobie świetnie radzisz ale za wszystkie wizyty weźmie kasę jakby była u Ciebie [emoji23] miałam to samo po urodzeniu Aleksa. Teraz nigdy w życiu bym się na coś takiego nie zgodziła. To nie chodzi o kasę. Ale skoro ma tyle razy przyjechać to ma przyjechać. Chociażby dla pewności zwazyc dziecko itp.

Super że tak przybiera :) ja jestem ciekawa jak mi Maja przybiera :)
Srac z nia i ta kasa :D w sumie to tylko do wazenia byla potrzebna :D swoja droga niezla fucha :D

reklama
Srac z nia i ta kasa :D w sumie to tylko do wazenia byla potrzebna :D swoja droga niezla fucha :D
Wiesz mnie po prostu wkurza fakt takiego podejścia położnych niektórych. Zarobić a się nie narobić. Moja mama jest pielęgniarka więc nie o to chodzi ze ja cięta na służbę zdrowia.
Ale nie ważne jaki zawód trzeba się wywiązać że swoich obowiązków, a nie brać kasę za coś czego się nie zrobiło.

Bylam wczoraj na IP. Zbadali mnie, zrobili ktg. Szyjka zamknieta a skurcze z tego co widZiałam dochodzily max do 50 wiec chyba nie tak szybko urodze. Dzisiaj mam przyjechac na kontrole, bo wczoraj chyba maly spal w trakcie ktg i moze mnie zostawia jak.bedzie miejsce :( 2 tyg temu maly wazyl 3540g u mojego gina a wczoraj 3338g :D ciekawe, ktora waga jest blizsza prawdy. W trakcie ktg na sali obok kobieta rodzila, to bylo straszne :/

Wiesz mnie po prostu wkurza fakt takiego podejścia położnych niektórych. Zarobić a się nie narobić. Moja mama jest pielęgniarka więc nie o to chodzi ze ja cięta na służbę zdrowia.
Ale nie ważne jaki zawód trzeba się wywiązać że swoich obowiązków, a nie brać kasę za coś czego się nie zrobiło.
Rozumiem cie ;) ale teraz wiekszosc robi tak ze zarabia, a sie nie narobi.. ;) niestety takie mamy czasy..

Chyba pogotowie by musiało po mnie przyjechac jakbym się przeszła pare razy :p ja dziś wizyta w szpitalu na 12, ale na cuda nie liczę :p

Powodzenia na wizycie ;) daj znać po :) ja właśnie zaparzyłam herbatkę z liści malin :D wczoraj łykałam tego wiesiołka, ale te kapsułki są mega duże, i na wieczór wycisnęłam ten olej na łyżeczkę bo nie dałam rady :D

Tak się topimy w 56 [emoji23] sukienka rampers [emoji23]
IMG_20180820_092824.jpg

Załączniki

• IMG_20180820_092824.jpg
    IMG_20180820_092824.jpg
    67,8 KB · Wyświetleń: 409
reklama
Witam nie było mnie w weekend była znów na kajakach...myślała myślała juz tam nie wejdę Ale się zamieściłam trochę ludzie do patrzyli patrzyli zaraz na ktg. Wczoraj była w kościele Pani przede mną miała taka mała dzidzie a Ja jak ja zobaczyłam tak się rozryczalam i nie mogła przestać miowe wam hormony szaleja.potem doczytam kto nie proznowal w weekend i urodził.

Do góry