reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja się jeszcze turlam choć myślę że już niedługo bo od wczoraj mam kłucia w podbrzuszu i pobolewa mnie odcinek krzyżowy a dziś nasiliły się upławy. Jestem już tak zmęczona tą ciążą że masakra :D jak nic się nie wydarzy to 23 mam ktg :) W 38+0 ważył 3300 i boję się że jeżeli urodzę jednak przez wywołanie po terminie to dobije mi do 4 kg :D
A u Ciebie jak?
Ja tez juz mam dość..ciężko mi. W środę jak nie urodzę to mam ktg i wizytę. Juz naprawdę bym chciała urodzić do piątku. Mój 3 tyg temu ważył 2800g to teraz pewnie z 3400g jak nic będzie ważył :) juz myślałam że coś się zadzieje tej nocy bo był bardzo aktywny..ale nic z tego heh. Chyba trzeba odwrócić dom do góry nogami i wtedy coś ruszy :p

U mnie tylko siły witalne wróciły :D wyciągnęłam dziś męża na obiad do innego miasta i później spacer po promenadzie wzdłuż Renu i odwiedziliśmy jeszcze moja przyjaciółkę. Mieszka na 6 pietrze, wiec nie podarowałam sobie wchodzenia po schodach, przy czym prawie się zasapalam, ale co tam :p z góry to już dosłownie zbiegalam z tych schodów [emoji23] Teraz czuje troche kręgosłup i podbrzusze, ale generalnie to nic ;) a Ty jak się masz? :)
Moze te schody zdziałały by cuda tak tam i z powrotem ;) mnie kłuje w pochwie i boli tez podbrzusze ale nic wiecej :/

Byla dzis polozna,mala ma 3940g czyli na tydz przybiera 300g ;)
Polozna juz nie przyjdzie bo mowila ze swietnie daje sobie rade ;) ale w razie cos mam dzwonic ;) mowilam jej o tym mleku,to powiedziala ze moze mam zastoj bo mi sie zmienia na geste,i dobrze ze pobudzam laktatorem,no i w razie sytuacji kryzysowych, moge podac mm ;) a w szpitalu zle zmierzyli mala bo teraz mierzyla i ma 51 cm a w szpitalu podali 53 z czego w ub tyg, czy ciut wczesniej chyba ją probowalam zmierzyc, to miala 48 cm :/

Byla dzis polozna,mala ma 3940g czyli na tydz przybiera 300g ;)
Polozna juz nie przyjdzie bo mowila ze swietnie daje sobie rade ;) ale w razie cos mam dzwonic ;) mowilam jej o tym mleku,to powiedziala ze moze mam zastoj bo mi sie zmienia na geste,i dobrze ze pobudzam laktatorem,no i w razie sytuacji kryzysowych, moge podac mm ;) a w szpitalu zle zmierzyli mala bo teraz mierzyla i ma 51 cm a w szpitalu podali 53 z czego w ub tyg, czy ciut wczesniej chyba ją probowalam zmierzyc, to miala 48 cm :/
Nie przyjedzie więcej bo sobie świetnie radzisz ale za wszystkie wizyty weźmie kasę jakby była u Ciebie [emoji23] miałam to samo po urodzeniu Aleksa. Teraz nigdy w życiu bym się na coś takiego nie zgodziła. To nie chodzi o kasę. Ale skoro ma tyle razy przyjechać to ma przyjechać. Chociażby dla pewności zwazyc dziecko itp.

Super że tak przybiera :) ja jestem ciekawa jak mi Maja przybiera :)

reklama
Do góry