Meml
Fanka BB :)
Płyn z rossmana. Żel, balsam i szampon z bübchen.Jakiego balsamu do ciała i płynu do kąpieli używacie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Płyn z rossmana. Żel, balsam i szampon z bübchen.Jakiego balsamu do ciała i płynu do kąpieli używacie ?
Ja tez juz mam dość..ciężko mi. W środę jak nie urodzę to mam ktg i wizytę. Juz naprawdę bym chciała urodzić do piątku. Mój 3 tyg temu ważył 2800g to teraz pewnie z 3400g jak nic będzie ważył juz myślałam że coś się zadzieje tej nocy bo był bardzo aktywny..ale nic z tego heh. Chyba trzeba odwrócić dom do góry nogami i wtedy coś ruszyJa się jeszcze turlam choć myślę że już niedługo bo od wczoraj mam kłucia w podbrzuszu i pobolewa mnie odcinek krzyżowy a dziś nasiliły się upławy. Jestem już tak zmęczona tą ciążą że masakra jak nic się nie wydarzy to 23 mam ktg W 38+0 ważył 3300 i boję się że jeżeli urodzę jednak przez wywołanie po terminie to dobije mi do 4 kg
A u Ciebie jak?
Natłuszczający płyn do kąpieli i oliwka z ziajkiJakiego balsamu do ciała i płynu do kąpieli używacie ?
Moze te schody zdziałały by cuda tak tam i z powrotem mnie kłuje w pochwie i boli tez podbrzusze ale nic wiecej :/U mnie tylko siły witalne wróciły wyciągnęłam dziś męża na obiad do innego miasta i później spacer po promenadzie wzdłuż Renu i odwiedziliśmy jeszcze moja przyjaciółkę. Mieszka na 6 pietrze, wiec nie podarowałam sobie wchodzenia po schodach, przy czym prawie się zasapalam, ale co tam z góry to już dosłownie zbiegalam z tych schodów [emoji23] Teraz czuje troche kręgosłup i podbrzusze, ale generalnie to nic a Ty jak się masz?
Żel i mleczko hipp baby sanftJakiego balsamu do ciała i płynu do kąpieli używacie ?
Też mam hippa[emoji5]Żel i mleczko hipp baby sanft
Nie przyjedzie więcej bo sobie świetnie radzisz ale za wszystkie wizyty weźmie kasę jakby była u Ciebie [emoji23] miałam to samo po urodzeniu Aleksa. Teraz nigdy w życiu bym się na coś takiego nie zgodziła. To nie chodzi o kasę. Ale skoro ma tyle razy przyjechać to ma przyjechać. Chociażby dla pewności zwazyc dziecko itp.Byla dzis polozna,mala ma 3940g czyli na tydz przybiera 300g
Polozna juz nie przyjdzie bo mowila ze swietnie daje sobie rade ale w razie cos mam dzwonic mowilam jej o tym mleku,to powiedziala ze moze mam zastoj bo mi sie zmienia na geste,i dobrze ze pobudzam laktatorem,no i w razie sytuacji kryzysowych, moge podac mm a w szpitalu zle zmierzyli mala bo teraz mierzyla i ma 51 cm a w szpitalu podali 53 z czego w ub tyg, czy ciut wczesniej chyba ją probowalam zmierzyc, to miala 48 cm :/
Rozumiem że pytasz dla dzieci? [emoji16] hippaJakiego balsamu do ciała i płynu do kąpieli używacie ?