Karolcia 6A wiesz ile takich wizyt ma być ?Ja uwielbiam swoją położna i to że przychodzi. Była już 4 razy co mnie niepokoi wszystko sprawdzi. Ostatnio nawet rozmasowywala mi zastój [emoji16][emoji16]
reklama
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Myslicie, ze jak dzis mnie wezma do szpitala to beda mnie tam trzymac czy wywolywac? Dzisiaj 4 dni po terminie
Luiza.
Załączniki
madziula92
moje bajtelki kończą dzisiaj swój pierwszy miesiąc życia.
Z tym, że jak wstaną to z Martą mam high need baby na full, do 23 mniej więcej, potem umęczona śpi , budzi się na cyca jeszcze raz w nocy. To, że teraz mi śpią obie zakrawa na cud... normalnie full wypas od wczoraj.
Zobacz załącznik 889878 Zobacz załącznik 889879
Jakie duże dziewczynki już
E
Ewka34
Gość
Jakie pulpety male [emoji7] moja miala wczoraj 3 tygmoje bajtelki kończą dzisiaj swój pierwszy miesiąc życia.
Z tym, że jak wstaną to z Martą mam high need baby na full, do 23 mniej więcej, potem umęczona śpi , budzi się na cyca jeszcze raz w nocy. To, że teraz mi śpią obie zakrawa na cud... normalnie full wypas od wczoraj.
Maljan
Zależy od szpitala. Mogą jeszcze kilka dni czekaćMyslicie, ze jak dzis mnie wezma do szpitala to beda mnie tam trzymac czy wywolywac? Dzisiaj 4 dni po terminie
Maljan
Jakie fajne pucusie :*moje bajtelki kończą dzisiaj swój pierwszy miesiąc życia.
madziula92
G
gosc12
Gość
Witam, dzień dobry.
My od wczoraj jesteśmy w domu. Jestem zaskoczona że tak szybko bo nastawilam się na walkę z zoltaczka i dłuższy pobyt A tu się okazuje że Leos jest zupełnie inny niż moje dziewczyny
Jest fajnie, póki co mały tylko je i śpi i się załatwia w międzyczasie więc kompletnie nie sprawia jakichkolwiek problemów.
Ja po porodzie też się dobrze czuje. Co prawda po każdej kolejnej ciąży bardziej boli kurczenie macicy ale to Pikuś. Właściwie na pełnych obrotach mogę robić wszystko zwłaszcza że starszczaczki pojechały do dziadków normalnie chwilo trwaj chciałoby się powiedzieć jedyne co nasuwa mi wątpliwości to higiena siusiaka ale o to spytam położna na pierwszej wizycie.
Śliczny chłopczyk
reklama
G
gosc12
Gość
Zależy od szpitala. Ale pewnie do tygodnia już zaczną coś robić lepiej leżeć pod opieką skoro już 4 dni po. :*Myslicie, ze jak dzis mnie wezma do szpitala to beda mnie tam trzymac czy wywolywac? Dzisiaj 4 dni po terminie