reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My dzisiaj wkoncu wychodzimy.
6 dzień po porodzie. Zoltaczka ustepuje.
Dobrze ze mam salę 1 osobową bo bym oszalala. Bo czuję się jak inwalidka po tym cc. Jak już stanę na nogi to popierdzielam jak mały motorek. Ale zanim wstane z tego mega niewygodnego łóżka to się naklne ze szok. Boli jak cholera. Mam nadzieję ze w domku będzie lżej.

reklama
My dzisiaj wkoncu wychodzimy.
6 dzień po porodzie. Zoltaczka ustepuje.
Dobrze ze mam salę 1 osobową bo bym oszalala. Bo czuję się jak inwalidka po tym cc. Jak już stanę na nogi to popierdzielam jak mały motorek. Ale zanim wstane z tego mega niewygodnego łóżka to się naklne ze szok. Boli jak cholera. Mam nadzieję ze w domku będzie lżej.
W domu z niższego Łóżka będzie Ci lepiej wstać :)

Ania które mleko roślinne jest najsmaczniejsze?
Potrzebuje do kawy, na płatki z mlekiem, gofry, naleśniki, racuchy
Jak dla mnie kokosowe z rossmana[emoji4] najsmaczniejsze[emoji16]
Z tym, że ja potem już kupowałam wszystkie inne, typu Lidl i biedra i spoko [emoji5]
Jeszcze zwykłe sojowe też jest ok. Chociaż kokosowe, czy kokosowo- sojowe lepsze[emoji4]

Jak dla mnie kokosowe z rossmana[emoji4] najsmaczniejsze[emoji16]
Z tym, że ja potem już kupowałam wszystkie inne, typu Lidl i biedra i spoko [emoji5]
Jeszcze zwykłe sojowe też jest ok. Chociaż kokosowe, czy kokosowo- sojowe lepsze[emoji4]
Właśnie z soja to jest to że lubi też uczulac :( a Kokosowe nie czuć kokosem? Bo powiem szczerze że nie przepadam za nim [emoji23]

reklama
Do góry