miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
A to mój Michałek[emoji16]
Zostajemy jeszcze w szpitalu, bo dostał antybiotyk teraz. Więc pobyt nam się wydłuży....Zobacz załącznik 888600
Przepiękny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to mój Michałek[emoji16]
Zostajemy jeszcze w szpitalu, bo dostał antybiotyk teraz. Więc pobyt nam się wydłuży....Zobacz załącznik 888600
Dziewczyny, czy wasze dzieci (to chyba szczególnie chłopcy) też ciągle sikają podczas zmiany pampersa? Co ściągnę pampersa i już wszystko umyję, to leci fontanna. Ubranko, przewijak, podłoga, czysty pampers, wszystko zasikane [emoji14] Macie na to jakis sposob? [emoji16]
Moze po dziadkach albo wytra sie ciemne i bedzie blondyn
Poryczałam się przed chwilą ale już mi lepiej. Mleka mam malo, małej musiałam dać kilka razy mm, rana po cc zaczęła dziś pod wieczór napierda...c jak nie powiem co a pielęgniarki mają na oddziale tylko paracetamol no zajebiscie. Mąż przywiózł mi przed chwilą ibuprom i ketonal z domu jak go zobaczyłam to mi się ryczeć zachciało. No i jeszcze siku nie trzymam jak zacznie lecieć to nie mogę utrzymać. Mam nadzieję, że tak nie zostanie. Tak się cieszyłam, że dobrze się czuję a tu dupa.
Jeden, ale w 38 tc. Poszło gdy zdecydowali o przebiciu pęcherza. Sama oksytocyna nie dawała nic poza bólem.Wspolczuje tej meczarni :/ wczesniejsze porody tez mialas wywolywane?
Ale piękna dużą dziewuszkaMoja kruszynkaZobacz załącznik 888565
też to sobie powtarzam ale to nie takie proste. Jestem kompletnie sama bo mąż z dziećmi A ich na oddział nie wpuszcza. A ja psychicznie wymiekam. Niedawno wykryli to niby wielowodzie. Na zapisach ktg mały ma stosunkowo niskie tętno. Niby na granicy normy ale notorycznie się powtarza. Wymiekam. Teraz to już w nawet swoich skurczów nie czuje tylko bardzo mnie boli głowa. Jutro kolejną próbą i pewnie kolejne rozczarowanie. Urodze w niedzielę. Ale do tego czasu sobie nie wyobrażam. W czasie mojego pobytu tu przez moja salę przewinęło się 6 kobiet wszystkie urodziły tylko nie ja serio boję się o swój stan psychiczny....Biedna. Może się jeszcze rozkręci. A jak nie da rady to trudno. Najważniejsze żeby maluch był bezpieczny i zdrowy ☺
Zawsze coś. Ale będzie już tylko lepiej...Poryczałam się przed chwilą ale już mi lepiej. Mleka mam malo, małej musiałam dać kilka razy mm, rana po cc zaczęła dziś pod wieczór napierda...c jak nie powiem co a pielęgniarki mają na oddziale tylko paracetamol no zajebiscie. Mąż przywiózł mi przed chwilą ibuprom i ketonal z domu jak go zobaczyłam to mi się ryczeć zachciało. No i jeszcze siku nie trzymam jak zacznie lecieć to nie mogę utrzymać. Mam nadzieję, że tak nie zostanie. Tak się cieszyłam, że dobrze się czuję a tu dupa.
Też tak mam. Inaczej nie dałabym rady karmić@klaudiaa975
Ja jak karmilam ,mialam pieluche tetrowa na cycku nieuzywanym i jedna pod cyckiem uzywanym teraz jak karmie to pieluche mam pod cyckiem i miedzy Michasia, a mna
Mi się już kończy. Od kilku dni mam brązowy śluz. Położna powiedziała , że będzie jeszcze brązowo żółty, żółty i koniecPewnie zależy od kobiety. Nie mówię, że każda będzie mieć przez 6 tygodni, ale że może tak być i nie byłoby to nic dziwnego
A moja spała od 21 do 24.30 , od1 do 4:30 i od tej pory nie chce usnąć ale jak się wyspałam [emoji16]Melduję że Maja spała po cycu 2,5h!!! [emoji33][emoji33] Zobaczymy ile teraz będzie spania