reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My dzisiaj wkoncu wychodzimy.
6 dzień po porodzie. Zoltaczka ustepuje.
Dobrze ze mam salę 1 osobową bo bym oszalala. Bo czuję się jak inwalidka po tym cc. Jak już stanę na nogi to popierdzielam jak mały motorek. Ale zanim wstane z tego mega niewygodnego łóżka to się naklne ze szok. Boli jak cholera. Mam nadzieję ze w domku będzie lżej.

reklama
My dzisiaj wkoncu wychodzimy.
6 dzień po porodzie. Zoltaczka ustepuje.
Dobrze ze mam salę 1 osobową bo bym oszalala. Bo czuję się jak inwalidka po tym cc. Jak już stanę na nogi to popierdzielam jak mały motorek. Ale zanim wstane z tego mega niewygodnego łóżka to się naklne ze szok. Boli jak cholera. Mam nadzieję ze w domku będzie lżej.
W domu z niższego Łóżka będzie Ci lepiej wstać :)

Ania które mleko roślinne jest najsmaczniejsze?
Potrzebuje do kawy, na płatki z mlekiem, gofry, naleśniki, racuchy
Jak dla mnie kokosowe z rossmana[emoji4] najsmaczniejsze[emoji16]
Z tym, że ja potem już kupowałam wszystkie inne, typu Lidl i biedra i spoko [emoji5]
Jeszcze zwykłe sojowe też jest ok. Chociaż kokosowe, czy kokosowo- sojowe lepsze[emoji4]

Jak dla mnie kokosowe z rossmana[emoji4] najsmaczniejsze[emoji16]
Z tym, że ja potem już kupowałam wszystkie inne, typu Lidl i biedra i spoko [emoji5]
Jeszcze zwykłe sojowe też jest ok. Chociaż kokosowe, czy kokosowo- sojowe lepsze[emoji4]
Właśnie z soja to jest to że lubi też uczulac :( a Kokosowe nie czuć kokosem? Bo powiem szczerze że nie przepadam za nim [emoji23]

reklama
Do góry