G
gosc12
Gość
U nas wszyscy w rodzicie blondyni , karnacja normalna. A siostra czarne włosy, karnacja prawie mulatki , brązowe oczy itp po listonoszu chyba [emoji23]Moze po dziadkach albo wytra sie ciemne i bedzie blondyn
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas wszyscy w rodzicie blondyni , karnacja normalna. A siostra czarne włosy, karnacja prawie mulatki , brązowe oczy itp po listonoszu chyba [emoji23]Moze po dziadkach albo wytra sie ciemne i bedzie blondyn
Współczuję.. musisz przetrwać ten najtrudniejszy okres trzymaj sięPoryczałam się przed chwilą ale już mi lepiej. Mleka mam malo, małej musiałam dać kilka razy mm, rana po cc zaczęła dziś pod wieczór napierda...c jak nie powiem co a pielęgniarki mają na oddziale tylko paracetamol no zajebiscie. Mąż przywiózł mi przed chwilą ibuprom i ketonal z domu jak go zobaczyłam to mi się ryczeć zachciało. No i jeszcze siku nie trzymam jak zacznie lecieć to nie mogę utrzymać. Mam nadzieję, że tak nie zostanie. Tak się cieszyłam, że dobrze się czuję a tu dupa.
Cała noc cycus i najlepsze ze nie wisi po pół godziny tylko zje i w kimono.A moja spała od 21 do 24.30 , od1 do 4:30 i od tej pory nie chce usnąć ale jak się wyspałam [emoji16]
Teraz znowu pierś ? Fajnie , że Wam jakoś idzie pomału
Tak robię. Ale to raczej nie kolki. Póki co te sposoby trochę pomagają.Może kolki? Wtedy najlepiej robić ćwiczonka małej nóżkami w przód i tył tak odciąganie i przykładanie jakby do brzuszka, masowanie brzuszka delikatnie okrężnymi ruchami w przwo itd i noszenie w pozycji jakby miało się dziecku odbijać po jedzeniu i bujanie lekkie wtedy
Mega ☺zakochałam się
Haha ja się cieszę, że takie są[emoji16] bo w ciąży nic bym nie mogła zrobić ani zjeść[emoji23][emoji16]Ja dzisiaj idę na zakupy. Będę kupować jakieś mleko roślinne. Bo zdałam sobie sprawę że bez mleka żyć nie potrafię [emoji23]
Dziewczyny, czy wasze dzieci (to chyba szczególnie chłopcy) też ciągle sikają podczas zmiany pampersa? Co ściągnę pampersa i już wszystko umyję, to leci fontanna. Ubranko, przewijak, podłoga, czysty pampers, wszystko zasikane [emoji14] Macie na to jakis sposob? [emoji16]
Nooo to jest ratunek. I będę próbować jeszcze koziego mlekaHaha ja się cieszę, że takie są[emoji16] bo w ciąży nic bym nie mogła zrobić ani zjeść[emoji23][emoji16]
Biedna. Pierwsze dni są najgorsze. Z każdym dniem będzie lepiej. A po tych przeciwbólowych co Ci mąż przywiózł to chyba nie możesz karmić piersią.Poryczałam się przed chwilą ale już mi lepiej. Mleka mam malo, małej musiałam dać kilka razy mm, rana po cc zaczęła dziś pod wieczór napierda...c jak nie powiem co a pielęgniarki mają na oddziale tylko paracetamol no zajebiscie. Mąż przywiózł mi przed chwilą ibuprom i ketonal z domu jak go zobaczyłam to mi się ryczeć zachciało. No i jeszcze siku nie trzymam jak zacznie lecieć to nie mogę utrzymać. Mam nadzieję, że tak nie zostanie. Tak się cieszyłam, że dobrze się czuję a tu dupa.