reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jak dla mnie kokosowe z rossmana[emoji4] najsmaczniejsze[emoji16]
Z tym, że ja potem już kupowałam wszystkie inne, typu Lidl i biedra i spoko [emoji5]
Jeszcze zwykłe sojowe też jest ok. Chociaż kokosowe, czy kokosowo- sojowe lepsze[emoji4]
I te z Rossmanna kokosowe ma najlepszy skład, tylko woda i kokos, bo w innych jakieś gumy arabskie itp...

reklama
Ja do teraz nie czuje pierwszych siuskow.. :( jakby mi jakis nerw nacieli.. :/ a dwojke tez mam problem bo nie moge przec.. :/
Dzwon dzwon.. duze te "skrzepy " ci wylecialy.. tzn mozesz sie czyscic.. nie wiadomo na ile oni cie wyczyscili.. :/ mi wylatywaly tez duze ale nie wielkosci piesci :/

Dobrze że w ogóle wyleciały pewnie bo jakby siedziały sobie tam to kiepsko by się zaczęło robić. Chyba za mało się ruszam a za dużo leżę i krew krzepnie zanim wyleci. Tyle że mnie tyłek boli to jak tu nie leżeć.
Dziś położna do mnie przyjdzie to z nią porozmawiam.

Ostatnia edycja:
Dobrze że w ogóle wyleciały pewnie bo jakby siedziały sobie tam to kiepsko by się zaczęło robić. Chyba za mało się ruszam a za dużo leżę i krew krzepnięcie zanim wyleci. Tyle że mnie tyłek boli to jak tu nie leżeć.
Dziś położna do mnie przyjdzie to z nią porozmawiam.
Doskonale cie rozumiem.. ja tez chodzic nie moglam..

Ja mialam tak w poprzedniej ciąży w połogu takie duże kawały.. poszlam na IP zrobili mi USG dopochwowe ..oj ból straszny bo jakoś ze 2 tygodnie po porodzie byłam czy może mniej krocze obolałe jeszcze i nacięcie , powiedzieli że slabo się oczyszcza przepisali mi na parę dni tabletki na oczyszczenie i pomogło potem byłam na kontroli
Lepiej się zgłosić niech sprawdza

Jejku nie strasz. Dopochwowe USG po porodzie :/

Poryczałam się przed chwilą ale już mi lepiej. Mleka mam malo, małej musiałam dać kilka razy mm, rana po cc zaczęła dziś pod wieczór napierda...c jak nie powiem co a pielęgniarki mają na oddziale tylko paracetamol no zajebiscie. Mąż przywiózł mi przed chwilą ibuprom i ketonal z domu jak go zobaczyłam to mi się ryczeć zachciało. No i jeszcze siku nie trzymam jak zacznie lecieć to nie mogę utrzymać. Mam nadzieję, że tak nie zostanie. Tak się cieszyłam, że dobrze się czuję a tu dupa.

Biedna. Ja też tak się czułam okropnie i jakoś maluszek tego nie wynagradzał jak kobiety mówią. Choć kocham moją małą Zosię ponad życie.

reklama
Przemywaj x4 tantum rosa krocze i płynem do higieny i od razu Ci ulzy, mówię Ci. Psikam co godzinę octaniseptem na przemytu krocze nawet i mokrym papierem toaletowym. Dużo pij wody i soków naturalnych np jablkowych skoro teraz tyle tracisz krwi i jedz porządne x 3 posiłki dziennie. Powinno być lepiej [emoji4]

Tylko wiesz przemywanie to z zewnątrz a to ze środka te skrzepy wyleciały. Byłam przerażona. Łazienka wyglądała jak po mordowaniu :/

Do góry