reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
My dzisiaj wkoncu wychodzimy.
6 dzień po porodzie. Zoltaczka ustepuje.
Dobrze ze mam salę 1 osobową bo bym oszalala. Bo czuję się jak inwalidka po tym cc. Jak już stanę na nogi to popierdzielam jak mały motorek. Ale zanim wstane z tego mega niewygodnego łóżka to się naklne ze szok. Boli jak cholera. Mam nadzieję ze w domku będzie lżej.
W domu to psychicznie inaczej będziesz się czuła i wtedy nie będzie też tak bolało☺ to chyba wszędzie w tych szpitalach te łóżka takie niewygodne

Czy możliwe jest , żeby dziecko bolał brzuch po mleku z piersi ? Nie chodzi mi o diete itp. tylko o to czy po prostu dziecku może nie pasować moje mleko ? Od dwóch dni pierdzi bolesnie, często płacze. Jak usnie po nakarmieniu to się budzi z płaczem i pierdzi.

Czy możliwe , że to od Espumisanu ?

reklama
No mnie się słabo zrobiło. Ja to tam jeszcze nie mam odwagi zajrzeć a przy myciu to tak delikatnie dotykam.

A szwy już którejś wyszły? Bo mnie to one się takie sztywne wydają jak druty i nie pamiętam kiedy mają zacząć odpadać.
Ja jeszcze mam. W łazience rano sprawdzałam i jeszcze nitka wisi

Do góry