reklama
E
Ewka34
Gość
A tu mój brzdąc aniołek
Zdjęcie usunę za jakiś czas bo tak jakoś nie lubię w necie zostawiać zdjęcie malucha.
Slodziak ❤❤❤❤❤❤❤❤ i ta poza.. moja tez wyglada jak kaczuszka ❤❤❤
martini87
Fanka BB :)
Jaka ona śliczna :* daj znac co Ci położna powiedziała o tych skrzepachA tu mój brzdąc aniołek
Zdjęcie usunę za jakiś czas bo tak jakoś nie lubię w necie zostawiać zdjęcie malucha.
Zobacz załącznik 888681
Bajunia
W domu to psychicznie inaczej będziesz się czuła i wtedy nie będzie też tak bolało☺ to chyba wszędzie w tych szpitalach te łóżka takie niewygodneMy dzisiaj wkoncu wychodzimy.
6 dzień po porodzie. Zoltaczka ustepuje.
Dobrze ze mam salę 1 osobową bo bym oszalala. Bo czuję się jak inwalidka po tym cc. Jak już stanę na nogi to popierdzielam jak mały motorek. Ale zanim wstane z tego mega niewygodnego łóżka to się naklne ze szok. Boli jak cholera. Mam nadzieję ze w domku będzie lżej.
G
gosc12
Gość
Jaki słodkiA tu mój brzdąc aniołek
Zobacz załącznik 888681
E
Ewka34
Gość
Dokladnie, te lozka sa wysokie i niewygodne..W domu to psychicznie inaczej będziesz się czuła i wtedy nie będzie też tak bolało☺ to chyba wszędzie w tych szpitalach te łóżka takie niewygodne
G
gosc12
Gość
Czy możliwe jest , żeby dziecko bolał brzuch po mleku z piersi ? Nie chodzi mi o diete itp. tylko o to czy po prostu dziecku może nie pasować moje mleko ? Od dwóch dni pierdzi bolesnie, często płacze. Jak usnie po nakarmieniu to się budzi z płaczem i pierdzi.
Czy możliwe , że to od Espumisanu ?
Czy możliwe , że to od Espumisanu ?
Bajunia
No mnie się słabo zrobiło. Ja to tam jeszcze nie mam odwagi zajrzeć a przy myciu to tak delikatnie dotykam.Jejku nie strasz. Dopochwowe USG po porodzie :/
A szwy już którejś wyszły? Bo mnie to one się takie sztywne wydają jak druty i nie pamiętam kiedy mają zacząć odpadać.
Bajunia
Jak słodko☺A tu mój brzdąc aniołek
Zobacz załącznik 888681
Mój mały też lubi się tak wyginac☺
reklama
G
gosc12
Gość
Ja jeszcze mam. W łazience rano sprawdzałam i jeszcze nitka wisiNo mnie się słabo zrobiło. Ja to tam jeszcze nie mam odwagi zajrzeć a przy myciu to tak delikatnie dotykam.
A szwy już którejś wyszły? Bo mnie to one się takie sztywne wydają jak druty i nie pamiętam kiedy mają zacząć odpadać.