reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Bartek właśnie wieczorem o 22 poszedł przebrać Kornelię i wchodzi do salonu i mówi, że naszej dziewuszce dziś czyli równiutko 7 doba odpadł pępuszek już ten kikut od pępowiny to kazałam mu popsikać octaniseptem i gazikiem jałowym wytrzeć do sucha z tej ropy i resztek żeby odkazić. Wiec cieszę się tak bardzo, że już km odleciał. Jestem spokojniejsza. Malutka ma od przedwczoraj od 23-5 ciężkie chwile tzn chyba mały skoczek rozwojowy, bo była bardziej „marudna” tzn głód jej wzrasta i więcej potrzebuje zjesc także szczęśliwa jestem, bo się rozwijamy do przodu [emoji173]️[emoji1376][emoji1376][emoji1376]

Tak kupisz w aptece. Są różne rozmiary, więc musisz dobrać dla siebie odpowiedni. Ja na początku miałam za małe i później dostałam od położnej większe. Na bank są Avent i Medela, nie wiem czy jeszcze inne firmy produkują. Polecam też masc Maltan na bolące sutki. Mi bardzo pomagała.
Jeszcze nakładki są z canpol. Też mi pomogły w szpitalu jak Mały jeszcze nie umiał złapać, bo też jedną brodawkę miałam wklęsłą :)

reklama
Do góry