Meml
Fanka BB :)
Biedna się wymęczysz :*. Trzymaj się dzielnie!Relanium nie wyciszy skurczy raczej ale mnie. Nie mogę zasnąć jakoś a ból jak cholera.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biedna się wymęczysz :*. Trzymaj się dzielnie!Relanium nie wyciszy skurczy raczej ale mnie. Nie mogę zasnąć jakoś a ból jak cholera.
Trzymamy kciuki :*Dzisiaj przywitamy naszego synka, skurcze mam co 5 minut. Odezwę się po. Już wysiadam z bólu.
Powodzenia, będzie dobrze!!!!:*Dzisiaj przywitamy naszego synka, skurcze mam co 5 minut. Odezwę się po. Już wysiadam z bólu.
Jeszcze nakładki są z canpol. Też mi pomogły w szpitalu jak Mały jeszcze nie umiał złapać, bo też jedną brodawkę miałam wklęsłąTak kupisz w aptece. Są różne rozmiary, więc musisz dobrać dla siebie odpowiedni. Ja na początku miałam za małe i później dostałam od położnej większe. Na bank są Avent i Medela, nie wiem czy jeszcze inne firmy produkują. Polecam też masc Maltan na bolące sutki. Mi bardzo pomagała.
Powodzenia, dasz radę :*Relanium nie wyciszy skurczy raczej ale mnie. Nie mogę zasnąć jakoś a ból jak cholera.
Powodzenia :*Dzisiaj przywitamy naszego synka, skurcze mam co 5 minut. Odezwę się po. Już wysiadam z bólu.
Powodzenia!!!Dzisiaj przywitamy naszego synka, skurcze mam co 5 minut. Odezwę się po. Już wysiadam z bólu.