reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Bardzo ;) juz sie jej nie boi i nawet probowala pieluche jej zmienic ;) czasami polozy sie obok niej i zasnie i wtedy slodko wygladaja razem ;)
Idealnie[emoji7] twoja córka jest naprawdę genialna[emoji16]
O mamo ale wcześnie ta położna :O mam nadzieję że jednak moja będzie preferowała późniejsze godziny hehe bo zanim ją się rano ogarnę to trochę mija.

Ja przez week nr to zawsze mniej bo mąż ma wolne i zawsze jesteśmy gdzieś a nie w domu. Dzisiaj w nocy było szaleństwo i sikanie co 2 h to już przesada. Już od dłuższego czasu miałam jedną jedną pobudke a tu nagle 5 to jestem nie wyspana.

Dzisiaj 7 dni do terminu:)
U mnie to samo[emoji16][emoji16]
7 dni[emoji177]
Wiesz co jest na pewno trochę zazdrosny. Do tej pory poswiecalismy całkowicie czas jemu. A teraz ja cały czas z małą. Ze sama mam wyrzuty sumienia i mi przykro. Ale jak Mała śpi to staram się czy puzzle z nim poukładać czy coś. Czy jak ona na cycu to wołam go żeby usiadl obok i też się potulil.
Ale na Majce tego nie odbija. Całuję ja, glaszcze, tuli. Ze Maja jest śliczna. Ze na malutkie nóżki, rączki. W nosek ja całuje. Takze do niej jest na prawdę super.
Myślę że jak będzie odbijal zazdrość to na mnie i na mężu. Bo Maja to takie jego oczko w głowie.
Super![emoji16] Aleks spełnia się w roli starszego brata[emoji16][emoji16][emoji16]

Też jestem ciekawa jak będzie u nas, ale Marta strasznie czeka na brata. Ostatnio jak się ze mną położyła to jej ręką wylądowała na moim. Brzuchu i tak zasnęła ❤️. Cały czas mówi o bracie, ale wczoraj też pytała się czy o niej zapomnimy jak Leonardo się urodzi :(. Cały czas jej mówimy jak bardzo Ja kochamy i że zawsze będziemy. Ciekawe jak to będzie jak już Leo będzie po drugiej stronie brzuszka?

Też jestem ciekawa jak będzie u nas, ale Marta strasznie czeka na brata. Ostatnio jak się ze mną położyła to jej ręką wylądowała na moim. Brzuchu i tak zasnęła ❤️. Cały czas mówi o bracie, ale wczoraj też pytała się czy o niej zapomnimy jak Leonardo się urodzi :(. Cały czas jej mówimy jak bardzo Ja kochamy i że zawsze będziemy. Ciekawe jak to będzie jak już Leo będzie po drugiej stronie brzuszka?
Moja córka też czeka na siostrzyczke i nie może się doczekać, głaszcze i całuje brzuch mówi do niej, ale jak to będzie jak się urodzi ?na dodatek idzie od września do nowego przedszkola do zerówki, dużo zmian przed nią :( a ona jest bardzo wrażliwą dziewczynkä

Czesc dziewczyny ,

Melduje , ze u nas nadal constans :) w nocy z soboty na niedziele zmarła babcia mojego męża - tego sie spodziewaliśmy , ze jesli umrze to wtedy , ze pogrzeb bedzie w dniu narodzin naszego dziecka ( babcia słynęła z trudnego charakteru i złośliwości ) :) tak wiec pogrzeb w piątek i w piątek mamy datę porodu wyznaczona ( nie spodziewam sie niczego wcześniej ).

Dzis mam 38 tydzień ciąży - hurra !! Także w tym tygodniu bedzie Astrid , która sie do mnie przyłącza na ten tydzień ?

Kobietki ktore juz urodziły - ale wam fajnie ! Macie piekne zdrowe dzieciaki i większość z was nawet brzucha juz nie ma . A te nasze forumowe dzieci to wszystkie tak piekne , ze Kocham Jak wystawiacie zdjecia .

@megalija jestes? @kasiak85 hallo?
Mocno trzymam kciuki za dzuewczyny , których termin juz minął lub mija, zeby zaczęło sie cos dziać .

Ja jeszcze nie moge sie pochwalić zdjęciem dzidziusia ;-) to pochwale sie moimi prawie 6 latkami -Wczoraj im zrobiłam troche zdjec i kocham niesamowicie !!!

FFE35ED0-2025-4CC0-8687-6668B6827543.jpeg
3CBB93F5-465F-432C-A529-F1BDB2144B96.jpeg
483DE721-E69A-43F8-8BB2-1FC32A1D0387.jpeg
B1A751DA-4BB1-4734-BEF7-F63B7C2A765F.jpeg

Załączniki

• FFE35ED0-2025-4CC0-8687-6668B6827543.jpeg
    FFE35ED0-2025-4CC0-8687-6668B6827543.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 513
  • 3CBB93F5-465F-432C-A529-F1BDB2144B96.jpeg
    3CBB93F5-465F-432C-A529-F1BDB2144B96.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 493
  • 483DE721-E69A-43F8-8BB2-1FC32A1D0387.jpeg
    483DE721-E69A-43F8-8BB2-1FC32A1D0387.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 505
  • B1A751DA-4BB1-4734-BEF7-F63B7C2A765F.jpeg
    B1A751DA-4BB1-4734-BEF7-F63B7C2A765F.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 506
Moja córka też czeka na siostrzyczke i nie może się doczekać, głaszcze i całuje brzuch mówi do niej, ale jak to będzie jak się urodzi ?na dodatek idzie od września do nowego przedszkola do zerówki, dużo zmian przed nią :( a ona jest bardzo wrażliwą dziewczynkä
Moi tez od września zerówka o tez sa dosc wrażliwi . Codziennie pytają czy juz dzis urodzi sie Astrid? Po brzuchu głaszcze mnie syn a córka bardziej chce mi pomagać , bo widzi ze mi ciezko - np bardzo chce mi stopy smarować kremem albo brzuch , czy cos przynosić :) mysle ze beda zazdrośni na 100% ale każdy z nas bedzie musiał przywyknąć do nowej sytuacji . Chciałam córce kupic małego bobaska , ale stwierdziła ze nie chce , bo woli zwierzęta ;) he he

Odebrałam sobie wyniki GBS, wyszły ujemnie, powiem wam ze jestem miłe zaskoczona :D bo wszystkie wyniki miałam ujemne, a całe życie byłam ,, dzieckiem szczęścia” błoto, nieumyte owoce, buziaki z psem, chodziłam tez do schroniska, miałam styczność z różnymi zwierzakami, jadłam sushi z surowymi rybami i co? I nic :D ani bakteria na mnie nie przeszła mimo ze nie zważałam nigdy na nic :)

Musi być dobrze. Marta co prawda będzie w swojej grupie w przedszkolu, ale też już z zajęciami przygotowującymi do szkoły.

Czesc dziewczyny ,

Melduje , ze u nas nadal constans :) w nocy z soboty na niedziele zmarła babcia mojego męża - tego sie spodziewaliśmy , ze jesli umrze to wtedy , ze pogrzeb bedzie w dniu narodzin naszego dziecka ( babcia słynęła z trudnego charakteru i złośliwości ) :) tak wiec pogrzeb w piątek i w piątek mamy datę porodu wyznaczona ( nie spodziewam sie niczego wcześniej ).

Dzis mam 38 tydzień ciąży - hurra !! Także w tym tygodniu bedzie Astrid , która sie do mnie przyłącza na ten tydzień ?

Kobietki ktore juz urodziły - ale wam fajnie ! Macie piekne zdrowe dzieciaki i większość z was nawet brzucha juz nie ma . A te nasze forumowe dzieci to wszystkie tak piekne , ze Kocham Jak wystawiacie zdjecia .

@megalija jestes? @kasiak85 hallo?
Mocno trzymam kciuki za dzuewczyny , których termin juz minął lub mija, zeby zaczęło sie cos dziać .

Ja jeszcze nie moge sie pochwalić zdjęciem dzidziusia ;-) to pochwale sie moimi prawie 6 latkami -Wczoraj im zrobiłam troche zdjec i kocham niesamowicie !!!

Zobacz załącznik 885356 Zobacz załącznik 885357 Zobacz załącznik 885358 Zobacz załącznik 885359
U mnie tez149DDCC2-4FB5-4A0D-B22B-C6E9CD84040A.png chociaż nie wiem czemu aplikacja pokazuje mi termin na 26.08, jak mam na 27.08

Załączniki

• 149DDCC2-4FB5-4A0D-B22B-C6E9CD84040A.png
    149DDCC2-4FB5-4A0D-B22B-C6E9CD84040A.png
    31,6 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Do góry