reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hej Kobietki.
I ja się witam w kolejnym sierpniowy dzień. U nas dziś baaardzo pochmurno i 22 stopnie, więc idealny dzień na porod:)
@Gienio śliczne masz dzieci, bajkowe pokoje i zdjecia:)

Melduję,że mąż się trochę otwiera, sam z siebie dotknął brzuszka, dużo żartuje,a wczoraj na wieczór to mnie prawie zagadal;) mówił nawet o kwestiach materialnych, typu podziału domu dziadka, bo jego tata nic nie dostał i może przejść na męża i jego siostre. Więc chyba dalej planuje że mną przyszlosc:p trochę z niego schodzi widać, bo zaczęliśmy żyć normalnie, nie siedzimy w domu, tylko weekend intensywnie, plaża, restauracja, kino z synem, kawa u znajomych, u mojej siostry. Ach ta ciąża...tyle czasu zagrożona, tyle zmartwień, stresów, kłótni, nieporozumień...A teraz góry przenoszę,a ta mała Pipcia siedzi w brzuszky:) w piątek termin. Szok. Rzucam żartami o seksie, ale fizycznosci dalej brak. Może poproszę?:D haha

Syn znowu wczoraj nas zagial, bo po wieczornym przeczytaniu bajki się przytulamy. A on w jednej raczce trzymał ludzika i mowi "Tata, ja teraz potrzymam mojego bohatera,a Ty przytulaj Mame":D mieliśmy taka beke... żeby syn sfatal rodzicow:D ale do przytulaskow nie doszło, bo szybko zaraz syn coś tam jeszcze wymyslil:D

Czesc dziewczyny ,

Melduje , ze u nas nadal constans :) w nocy z soboty na niedziele zmarła babcia mojego męża - tego sie spodziewaliśmy , ze jesli umrze to wtedy , ze pogrzeb bedzie w dniu narodzin naszego dziecka ( babcia słynęła z trudnego charakteru i złośliwości ) :) tak wiec pogrzeb w piątek i w piątek mamy datę porodu wyznaczona ( nie spodziewam sie niczego wcześniej ).

Dzis mam 38 tydzień ciąży - hurra !! Także w tym tygodniu bedzie Astrid , która sie do mnie przyłącza na ten tydzień ?

Kobietki ktore juz urodziły - ale wam fajnie ! Macie piekne zdrowe dzieciaki i większość z was nawet brzucha juz nie ma . A te nasze forumowe dzieci to wszystkie tak piekne , ze Kocham Jak wystawiacie zdjecia .

@megalija jestes? @kasiak85 hallo?
Mocno trzymam kciuki za dzuewczyny , których termin juz minął lub mija, zeby zaczęło sie cos dziać .

Ja jeszcze nie moge sie pochwalić zdjęciem dzidziusia ;-) to pochwale sie moimi prawie 6 latkami -Wczoraj im zrobiłam troche zdjec i kocham niesamowicie !!!

Zobacz załącznik 885356 Zobacz załącznik 885357 Zobacz załącznik 885358 Zobacz załącznik 885359
Ale synek jest niesamowicie do Ciebie podobny [emoji7] a obydwoje cudni [emoji7]

Ja dzis 38 skończyłam wg takiej aplikacji i zaczęłam 39 - bo nie wiem jak to liczyć i zawsze mowie , ze skończyłam 38 jak jest powiedzmy 38.0 dni , 38.1 az do 38.6 .
No ja tez tak liczę i mój gin i endokrynolog tez tak liczą ale już się pogubiłam i już nie wiem co macie na myśli mówiąc o swoich tyg ciąży hahahah

Ale synek jest niesamowicie do Ciebie podobny [emoji7] a obydwoje cudni [emoji7]
Dlatego ciesze sie , ze mam syna , ha ha bo dziewczynki zazwyczaj tatusiowe a tu moj książę Gabriel . Ja tez jestem bardzo podobna do mojego tatusia i jego rodziców ( moich dziadków ) . No ale syna wychowuje na mężczyznę nie ma żadnych ulg - nawet podobieństwo mu nie pomoże ;) musi byc twardy a nie miękki ;-p

reklama
Dzień dobry.
Weekend u nas upłynął na generalnym sprzątaniu mieszkania. Lubię tak wszystko czyściutkie, pachnie...ciekawe jak długo tak będzie. Wczoraj mieliśmy gości, właśnie pojechali dziś po śniadaniu.
Nastawiłam szczawiową zupę, ogarnęłam salon i zaraz zbieram się do fryzjera. Mam odrost od maja na 4cm wyglądam okropnie.
Miloscwczasachpopkultury, Dorota14, gratulacje z okazji narodzin dzieciaczków. Śliczne są:)

Ja dziś nam 37.1 więc ciąża donoszona cieszę się bardzo. Za tydzień w 13.08 mam się zgłosić do szpitala na cc ale jakby się samo zaczęło wcześniej to bym się nie obraziła:)

Gienio, śliczne te twoje dzieciaczki i te pokoje cudne. Gabryś na tej huśtawce fajowo wyszedł.
Męża babcia ma 93lata i też już ledwo żyje. Trzeba kolo niej chodzić, jest sparaliżowana, nie chce jeść, pić teściową wczoraj mówiła, że jej koniec też już niedługo. Ale cóż takie życie. Mąż bardzo to przeżywa, bo z babcią miał zawsze super kontakt a ostatnio jak był u niej to go nie poznała.

Mój starszy syn wczoraj mówi: ,, teraz to się moje życie całkiem zmieni. Idę do szkoły do 1 klasy i jeszcze mi się siostra urodzi,, :)

Do góry