Maljan
Fanka BB :)
Ale słodki widok [emoji7]Bardzo juz sie jej nie boi i nawet probowala pieluche jej zmienic czasami polozy sie obok niej i zasnie i wtedy slodko wygladaja razem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale słodki widok [emoji7]Bardzo juz sie jej nie boi i nawet probowala pieluche jej zmienic czasami polozy sie obok niej i zasnie i wtedy slodko wygladaja razem
Idealnie[emoji7] twoja córka jest naprawdę genialna[emoji16]Bardzo juz sie jej nie boi i nawet probowala pieluche jej zmienic czasami polozy sie obok niej i zasnie i wtedy slodko wygladaja razem
U mnie to samo[emoji16][emoji16]O mamo ale wcześnie ta położna :O mam nadzieję że jednak moja będzie preferowała późniejsze godziny hehe bo zanim ją się rano ogarnę to trochę mija.
Ja przez week nr to zawsze mniej bo mąż ma wolne i zawsze jesteśmy gdzieś a nie w domu. Dzisiaj w nocy było szaleństwo i sikanie co 2 h to już przesada. Już od dłuższego czasu miałam jedną jedną pobudke a tu nagle 5 to jestem nie wyspana.
Dzisiaj 7 dni do terminu
Super![emoji16] Aleks spełnia się w roli starszego brata[emoji16][emoji16][emoji16]Wiesz co jest na pewno trochę zazdrosny. Do tej pory poswiecalismy całkowicie czas jemu. A teraz ja cały czas z małą. Ze sama mam wyrzuty sumienia i mi przykro. Ale jak Mała śpi to staram się czy puzzle z nim poukładać czy coś. Czy jak ona na cycu to wołam go żeby usiadl obok i też się potulil.
Ale na Majce tego nie odbija. Całuję ja, glaszcze, tuli. Ze Maja jest śliczna. Ze na malutkie nóżki, rączki. W nosek ja całuje. Takze do niej jest na prawdę super.
Myślę że jak będzie odbijal zazdrość to na mnie i na mężu. Bo Maja to takie jego oczko w głowie.
Moja córka też czeka na siostrzyczke i nie może się doczekać, głaszcze i całuje brzuch mówi do niej, ale jak to będzie jak się urodzi ?na dodatek idzie od września do nowego przedszkola do zerówki, dużo zmian przed nią a ona jest bardzo wrażliwą dziewczynkäTeż jestem ciekawa jak będzie u nas, ale Marta strasznie czeka na brata. Ostatnio jak się ze mną położyła to jej ręką wylądowała na moim. Brzuchu i tak zasnęła . Cały czas mówi o bracie, ale wczoraj też pytała się czy o niej zapomnimy jak Leonardo się urodzi . Cały czas jej mówimy jak bardzo Ja kochamy i że zawsze będziemy. Ciekawe jak to będzie jak już Leo będzie po drugiej stronie brzuszka?
Moi tez od września zerówka o tez sa dosc wrażliwi . Codziennie pytają czy juz dzis urodzi sie Astrid? Po brzuchu głaszcze mnie syn a córka bardziej chce mi pomagać , bo widzi ze mi ciezko - np bardzo chce mi stopy smarować kremem albo brzuch , czy cos przynosić mysle ze beda zazdrośni na 100% ale każdy z nas bedzie musiał przywyknąć do nowej sytuacji . Chciałam córce kupic małego bobaska , ale stwierdziła ze nie chce , bo woli zwierzęta he heMoja córka też czeka na siostrzyczke i nie może się doczekać, głaszcze i całuje brzuch mówi do niej, ale jak to będzie jak się urodzi ?na dodatek idzie od września do nowego przedszkola do zerówki, dużo zmian przed nią a ona jest bardzo wrażliwą dziewczynkä
Musi być dobrze. Marta co prawda będzie w swojej grupie w przedszkolu, ale też już z zajęciami przygotowującymi do szkoły.Moja córka też czeka na siostrzyczke i nie może się doczekać, głaszcze i całuje brzuch mówi do niej, ale jak to będzie jak się urodzi ?na dodatek idzie od września do nowego przedszkola do zerówki, dużo zmian przed nią a ona jest bardzo wrażliwą dziewczynkä
U mnie tez chociaż nie wiem czemu aplikacja pokazuje mi termin na 26.08, jak mam na 27.08Czesc dziewczyny ,
Melduje , ze u nas nadal constans w nocy z soboty na niedziele zmarła babcia mojego męża - tego sie spodziewaliśmy , ze jesli umrze to wtedy , ze pogrzeb bedzie w dniu narodzin naszego dziecka ( babcia słynęła z trudnego charakteru i złośliwości ) tak wiec pogrzeb w piątek i w piątek mamy datę porodu wyznaczona ( nie spodziewam sie niczego wcześniej ).
Dzis mam 38 tydzień ciąży - hurra !! Także w tym tygodniu bedzie Astrid , która sie do mnie przyłącza na ten tydzień ?
Kobietki ktore juz urodziły - ale wam fajnie ! Macie piekne zdrowe dzieciaki i większość z was nawet brzucha juz nie ma . A te nasze forumowe dzieci to wszystkie tak piekne , ze Kocham Jak wystawiacie zdjecia .
@megalija jestes? @kasiak85 hallo?
Mocno trzymam kciuki za dzuewczyny , których termin juz minął lub mija, zeby zaczęło sie cos dziać .
Ja jeszcze nie moge sie pochwalić zdjęciem dzidziusia ;-) to pochwale sie moimi prawie 6 latkami -Wczoraj im zrobiłam troche zdjec i kocham niesamowicie !!!
Zobacz załącznik 885356 Zobacz załącznik 885357 Zobacz załącznik 885358 Zobacz załącznik 885359