reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A ja pojadlam chińczyka, mój mi przywiózł, ale go po 15 min do domku wysłałam, bo podkowy ze zmęczenia i stresu ma masakryczne i chce żeby w końcu się wyspał. Bo jak wrócił wtedy rano jak mnie tu zostawił to kończył robić szybę w aucie, położył się o 13, później o 15 wstał, prasował itd i po 17 znowu wstał i takie spanie po nocce. Ale przynajmniej jestem już spokojna, ze dziś nocki nie ma już i ma wolne do 20 sierpnia i odpocznie, a jak wyjdę po urodzeniu to jesteśmy wszyscy tylko dla siebie [emoji847][emoji847][emoji847] już się nie mogę doczekać.

A po tym moim spacerowaniu i schodach od 17:40 do 17:55 to później miałam ktg do 18:40 i nie czułam nic żadnych skurczykow, a na ktg pisały się jakby takie dluuugie wysokie garby wielbłąda tzn górki i doliny hah a nic nie czułam. Oczywiście położna szybko zabiera po skończeniu ten świstek i dopiero lekarz na obchodzie dziś mi może powie jak tam sytuacja.

reklama
Tyle łóżek w szpitalu i nie można używać no ;) weź gdzieś zbałamudź w łazience najwyżej :D pod prysznicem.

Hahah prysznic to najlepsza opcja, bo jest zamykany na zamek i dużo miejsca i nawet wc jest tam hahahaha. Ale mój taki padnięty, ze pojechał do domku i mam nadzieje, ze w końcu poszedł spać i odpoczywa.

Jest kochany, bo jak wyszedł to od razu pisze
IMG_1024.JPG

Załączniki

• IMG_1024.JPG
    IMG_1024.JPG
    159,1 KB · Wyświetleń: 432
Jestesmy w domku.. mala pije i spi hyhy jest strasznie duszno..
Jak przyjechalismy ,tesciowa zamiatala przed domem,prawie twarza przy ziemi.. nie podniosla wzroku i olala swoja wnuczke.. przyjechala moja rodzina z corka, zrobila swoj tv na full i teraz trzaska drzwiami.. schodzac ze schodow tez tupie mocno.. Michasia spi nie przeszkadza jej to ;)
Jutro przyjedzie polozna rano ;) mam nadzieje ze tesciowej nie odwali..
Co za babsko.. Szkoda, że musisz codziennie na nią patrzeć ;)

Ewa, Klaudia gratuluję śliczne macie córeczki i fajnie że już w domku
podziwiam was dziewczyny że znajdujecie czas na pisanie tylu postów.
Dzisiaj byłam na wizycie wszytko pozamykane moja żelazna szyjka trzyma i bardzo dobrze bo planowane cc 20.08 to jeszcze trochę czasu
Ewa
Twoja teściowa coś pokroju mojej. Moja do tej pory udaje że w ciąży nie jestem, zero zainteresowania wnuczka, jej córka teraz też jest w ciąży to oczywiście wszystkich powiadomiła i się chwaliła , a ja jak śmierdzące jajo .

Bo najlepsze w lidlu są pogazetkowe promocje:D spodenki po 3,99zl wzięłam na pół roczku i 9 miesięcy, takie same, ale prawda jest taka ze na ciuchach za tyle nie dostanęDB83CA78-3792-42E9-8AF3-EFF5BE28DAA0.jpeg 02307E77-6972-46B2-A83F-643F3D9B479A.jpeg

Załączniki

• DB83CA78-3792-42E9-8AF3-EFF5BE28DAA0.jpeg
    DB83CA78-3792-42E9-8AF3-EFF5BE28DAA0.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 178
  • 02307E77-6972-46B2-A83F-643F3D9B479A.jpeg
    02307E77-6972-46B2-A83F-643F3D9B479A.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 171
reklama
Do góry