reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A ja pojadlam chińczyka, mój mi przywiózł, ale go po 15 min do domku wysłałam, bo podkowy ze zmęczenia i stresu ma masakryczne i chce żeby w końcu się wyspał. Bo jak wrócił wtedy rano jak mnie tu zostawił to kończył robić szybę w aucie, położył się o 13, później o 15 wstał, prasował itd i po 17 znowu wstał i takie spanie po nocce. Ale przynajmniej jestem już spokojna, ze dziś nocki nie ma już i ma wolne do 20 sierpnia i odpocznie, a jak wyjdę po urodzeniu to jesteśmy wszyscy tylko dla siebie [emoji847][emoji847][emoji847] już się nie mogę doczekać.

A po tym moim spacerowaniu i schodach od 17:40 do 17:55 to później miałam ktg do 18:40 i nie czułam nic żadnych skurczykow, a na ktg pisały się jakby takie dluuugie wysokie garby wielbłąda tzn górki i doliny hah a nic nie czułam. Oczywiście położna szybko zabiera po skończeniu ten świstek i dopiero lekarz na obchodzie dziś mi może powie jak tam sytuacja.

reklama
Tyle łóżek w szpitalu i nie można używać no ;) weź gdzieś zbałamudź w łazience najwyżej :D pod prysznicem.

Hahah prysznic to najlepsza opcja, bo jest zamykany na zamek i dużo miejsca i nawet wc jest tam hahahaha. Ale mój taki padnięty, ze pojechał do domku i mam nadzieje, ze w końcu poszedł spać i odpoczywa.

Jest kochany, bo jak wyszedł to od razu pisze
IMG_1024.JPG

Załączniki

• IMG_1024.JPG
    IMG_1024.JPG
    159,1 KB · Wyświetleń: 430
Jestesmy w domku.. mala pije i spi hyhy jest strasznie duszno..
Jak przyjechalismy ,tesciowa zamiatala przed domem,prawie twarza przy ziemi.. nie podniosla wzroku i olala swoja wnuczke.. przyjechala moja rodzina z corka, zrobila swoj tv na full i teraz trzaska drzwiami.. schodzac ze schodow tez tupie mocno.. Michasia spi nie przeszkadza jej to ;)
Jutro przyjedzie polozna rano ;) mam nadzieje ze tesciowej nie odwali..
Co za babsko.. Szkoda, że musisz codziennie na nią patrzeć ;)

Ewa, Klaudia gratuluję śliczne macie córeczki i fajnie że już w domku
podziwiam was dziewczyny że znajdujecie czas na pisanie tylu postów.
Dzisiaj byłam na wizycie wszytko pozamykane moja żelazna szyjka trzyma i bardzo dobrze bo planowane cc 20.08 to jeszcze trochę czasu
Ewa
Twoja teściowa coś pokroju mojej. Moja do tej pory udaje że w ciąży nie jestem, zero zainteresowania wnuczka, jej córka teraz też jest w ciąży to oczywiście wszystkich powiadomiła i się chwaliła , a ja jak śmierdzące jajo .

Bo najlepsze w lidlu są pogazetkowe promocje:D spodenki po 3,99zl wzięłam na pół roczku i 9 miesięcy, takie same, ale prawda jest taka ze na ciuchach za tyle nie dostanęDB83CA78-3792-42E9-8AF3-EFF5BE28DAA0.jpeg 02307E77-6972-46B2-A83F-643F3D9B479A.jpeg

Załączniki

• DB83CA78-3792-42E9-8AF3-EFF5BE28DAA0.jpeg
    DB83CA78-3792-42E9-8AF3-EFF5BE28DAA0.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 174
  • 02307E77-6972-46B2-A83F-643F3D9B479A.jpeg
    02307E77-6972-46B2-A83F-643F3D9B479A.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 164
reklama
Do góry