reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Michasia w domku hyhy :D
IMAG5652.jpg

Załączniki

• IMAG5652.jpg
    IMAG5652.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 595
reklama
Nie wiem.. poprostu sie boje.. druga sprawa jestem juz tak znieczulona i mam dosc tej baby,ze obawiam sie,ze cos jej zrobie.. serio.. a jestem do tego zdolna :/
Tak Michasi wyniki juz oki.. ;)
Spokojnie, traktuj jak powietrze. Staraj się nie podnosic sobie ciśnienia jej osobą. Tym sposobem nie dasz jej satysfakcji ;).

Cieszę się, że wyniki dobre ❤️.

Z chęcią :D chciałabym wyjść na te pół godzinki z małą , mimo, że tak jestem wymęczona już, mało śpię, oczy podkrążone, krwinki w oczach mi popękały, połowie oczu mam czerwonych w środku , ciekawe czy to zejdzie. Wyglądam i czuję się jak zombi. Dlatego dziewczyny, póki możecie, to śpijcie :D
Ty się chociaż dobrze odżywiaj, bo przy karmieniu trzeba. Jakieś witaminy też możesz brać[emoji4]
U mnie nalesniki polane zmiksowanymi bananami
Zobacz załącznik 884286
idealnie[emoji16][emoji16]

Ja po lekarzu. Rozwarcia było brak i główka wysoko... zrobił masaż szyjki i czekać mam co dalej. W wyniku masazu zrobilo się rozwarcie na 1.5cm. Biodra mnie tak bolą bo jestem drobna A mały rośnie i uciska.
No i mam seks uprawiać. Lekarz mówi że seks działa cuda.

Oj tak, działa i aż szkoda, ze ja mojego nie mogę tutaj gdzieś wykorzystać, bo u mnie już rozwarcie tez na 1 palec także tak 2 cm i by seksik pomógł, zaraz by było do rana 5 cm i jadymy na porodówkę [emoji847]

Jestesmy w domku.. mala pije i spi hyhy jest strasznie duszno..
Jak przyjechalismy ,tesciowa zamiatala przed domem,prawie twarza przy ziemi.. nie podniosla wzroku i olala swoja wnuczke.. przyjechala moja rodzina z corka, zrobila swoj tv na full i teraz trzaska drzwiami.. schodzac ze schodow tez tupie mocno.. Michasia spi nie przeszkadza jej to ;)
Jutro przyjedzie polozna rano ;) mam nadzieje ze tesciowej nie odwali..

Co za baba... o co jej chodzi? Tak już ma czy co? Masakra. Chamstwo straszne.
Super, że już w domku, wysyłaj jakieś zdjęcia córci, bo chce sobie popatrzeć zanim moja się wykluje hah

reklama
Oj tak, działa i aż szkoda, ze ja mojego nie mogę tutaj gdzieś wykorzystać, bo u mnie już rozwarcie tez na 1 palec także tak 2 cm i by seksik pomógł, zaraz by było do rana 5 cm i jadymy na porodówkę [emoji847]

Tyle łóżek w szpitalu i nie można używać no ;) weź gdzieś zbałamudź w łazience najwyżej :D pod prysznicem.

Do góry