E
reklama
Meml
Fanka BB :)
Spokojnie, traktuj jak powietrze. Staraj się nie podnosic sobie ciśnienia jej osobą. Tym sposobem nie dasz jej satysfakcji .Nie wiem.. poprostu sie boje.. druga sprawa jestem juz tak znieczulona i mam dosc tej baby,ze obawiam sie,ze cos jej zrobie.. serio.. a jestem do tego zdolna :/
Tak Michasi wyniki juz oki..
Cieszę się, że wyniki dobre .
Anulaa88
Ty się chociaż dobrze odżywiaj, bo przy karmieniu trzeba. Jakieś witaminy też możesz brać[emoji4]Z chęcią chciałabym wyjść na te pół godzinki z małą , mimo, że tak jestem wymęczona już, mało śpię, oczy podkrążone, krwinki w oczach mi popękały, połowie oczu mam czerwonych w środku , ciekawe czy to zejdzie. Wyglądam i czuję się jak zombi. Dlatego dziewczyny, póki możecie, to śpijcie
idealnie[emoji16][emoji16]U mnie nalesniki polane zmiksowanymi bananami
Zobacz załącznik 884286
GorzkaPomarańcza
Ewka nie stresuj sie tak, bo Ci sie mleko zatrzyma [emoji14]Nie wiem.. poprostu sie boje.. druga sprawa jestem juz tak znieczulona i mam dosc tej baby,ze obawiam sie,ze cos jej zrobie.. serio.. a jestem do tego zdolna :/
Tak Michasi wyniki juz oki..
miloscwczasachpopkultury
Ja pamiętam jak dostałam na patologi ciąży,, zupe jarzynowa " byly w niej dwa kawałki marchewki i dwa kawalki ziemniaczka hahahah
Miałaś taki wybór i taka była pożywna, że chyba nie zjadłaś całej hahaha
miloscwczasachpopkultury
U mnie nalesniki polane zmiksowanymi bananami
Zobacz załącznik 884286
Jesteście okrutne hah [emoji847]
Dobrze, że mój mnie tak bardzo kocha i przywiózł mi chińczyka, ale jak na złość skończył im się sos ostry haha, a chciałam pomoc młodej.
Ale i tak smakowało.
miloscwczasachpopkultury
Ja po lekarzu. Rozwarcia było brak i główka wysoko... zrobił masaż szyjki i czekać mam co dalej. W wyniku masazu zrobilo się rozwarcie na 1.5cm. Biodra mnie tak bolą bo jestem drobna A mały rośnie i uciska.
No i mam seks uprawiać. Lekarz mówi że seks działa cuda.
Oj tak, działa i aż szkoda, ze ja mojego nie mogę tutaj gdzieś wykorzystać, bo u mnie już rozwarcie tez na 1 palec także tak 2 cm i by seksik pomógł, zaraz by było do rana 5 cm i jadymy na porodówkę [emoji847]
miloscwczasachpopkultury
Jestesmy w domku.. mala pije i spi hyhy jest strasznie duszno..
Jak przyjechalismy ,tesciowa zamiatala przed domem,prawie twarza przy ziemi.. nie podniosla wzroku i olala swoja wnuczke.. przyjechala moja rodzina z corka, zrobila swoj tv na full i teraz trzaska drzwiami.. schodzac ze schodow tez tupie mocno.. Michasia spi nie przeszkadza jej to
Jutro przyjedzie polozna rano mam nadzieje ze tesciowej nie odwali..
Co za baba... o co jej chodzi? Tak już ma czy co? Masakra. Chamstwo straszne.
Super, że już w domku, wysyłaj jakieś zdjęcia córci, bo chce sobie popatrzeć zanim moja się wykluje hah
miloscwczasachpopkultury
Michasia w domku hyhy Zobacz załącznik 884301
Ma szeroko i głęboko w tyłku taką „babcie” i super. Śliczna jest i jak sobie śpi słodko, ta poza mistrz
reklama
Paulana
Oj tak, działa i aż szkoda, ze ja mojego nie mogę tutaj gdzieś wykorzystać, bo u mnie już rozwarcie tez na 1 palec także tak 2 cm i by seksik pomógł, zaraz by było do rana 5 cm i jadymy na porodówkę [emoji847]
Tyle łóżek w szpitalu i nie można używać no weź gdzieś zbałamudź w łazience najwyżej pod prysznicem.