reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wysprzatalismy mieszkanie, myslalam, ze odplyne. Wszystko zostawilam na koniec, bo pomyslalam, ze skończe pracowac i bede miala duzo czasu na wszystko. A tu nic sie nie chce... nie wiem jak tu okna umyc jak caly dzien slonce z naszej strony :/ kto by pomyslal, ze przyjda do nas takie upaly.

Z dobrych rzeczy to jutro mam wizytę, ciekawa jestem co tam u Stasia, czy posiedzi do terminu :D

To aktywnie :) podziwiam. No końcówka jest już ciężka i mi tez się nic nie chciało..
Masakra, to jest skandal. Ocieplenie klimatu tak sie objawia..

Super, daj znać jak po wizycie. Ostatnia już?

reklama
@Ewka34 nie ogarniam, co z niej nawet za babcia...Jak można się tak zachowywać? Co na to twój mąż?
Moj maz ma na nia wyrabane mowi ze jesli by mnie zahaczyla(ale mysli ze nie zrobi tego) to mam mu powiedziec i on zrobi z nia porzadek ;) mowi ze ona jest jak dziecko.. poza tym mysli ze ma wladze, a gowno ma juz w tym domu.. dla mnie jest toksyczna i dziecinna a ja z takimi osobami nie chce miec nic do czynienia ;)

Ciekawe czemu on taki uparty... Zawsze tak miał czy teraz się tak zawziął.no kurcze mógłby już trochę odpuscic. Tego Ci życzę!
Jest uparty...Ale nigdy aż tak.... może nie kocha... Ale Dziś użył stwierdzenia,że musi mi się wygadać, bo nie poszło po jego myśli w drugiej pracy,więc już sama nic nie wiem....staram się być przyjacielem.

@Ewka34 załóż czerwoną wstazeczke do wózka bo ją jeszcze ociotuje :p
Ale nie rozumiem czegoś takiego, z Tobą może nie rozmawiać ale żeby nawet nie zwrócić uwagi na wnuczke :/
Ona nawet do wozkanie zajrzy ;) i dobrze ;) skoro nawet do wnuczki nie doszla to Misia ma tylko jedna babcie i Wiki tez ;) nie bede sie gajcać ;) zreszta moja corka nie mowi " babcia" tylko " ta kobieta"..

To aktywnie :) podziwiam. No końcówka jest już ciężka i mi tez się nic nie chciało..
Masakra, to jest skandal. Ocieplenie klimatu tak sie objawia..

Super, daj znać jak po wizycie. Ostatnia już?
Nie mialam wyboru, ostatnio troche odpuscilam ze sprzataniem i juz mi zle bylo :) a dzisiaj sobie tempo narzucilam, bo czas najwyzszy, ile mozna przekladac z dnia na dzien. Pewnie gdyby nie ciaza to bym sie cieszyla z takiej pogody, codziennie bym nad jeziorko jezdzila :D za rok pewnie lato bedzie deszczowe znajac zycie ;)

Nie wiem czy ostatnia czy jeszcze na jakas sie zalapie, bo termin na 16 a wizyty mialam co 1,5'miesiaca, teraz co miesiac :) oczywiscie dam znac :D a u Ciebie jak? Jakies postepy teraz? Podejrzewam, ze wstane rano a Ty napiszesz, ze juz urodzilas :D

Nie mialam wyboru, ostatnio troche odpuscilam ze sprzataniem i juz mi zle bylo :) a dzisiaj sobie tempo narzucilam, bo czas najwyzszy, ile mozna przekladac z dnia na dzien. Pewnie gdyby nie ciaza to bym sie cieszyla z takiej pogody, codziennie bym nad jeziorko jezdzila :D za rok pewnie lato bedzie deszczowe znajac zycie ;)

Nie wiem czy ostatnia czy jeszcze na jakas sie zalapie, bo termin na 16 a wizyty mialam co 1,5'miesiaca, teraz co miesiac :) oczywiscie dam znac :D a u Ciebie jak? Jakies postepy teraz? Podejrzewam, ze wstane rano a Ty napiszesz, ze juz urodzilas :D

No tak, u mnie akurat mój mnie „wyręczał” w tych obowiązkach i gotował, sprzątał, chodził z pieskiem :) także mogłam się lenić hah :)

Oj tak, gdyby nie brzuszki to bysmy leżakowały na plażach z drinkami w bikini [emoji5][emoji16]

Ale mamy szczęście i mamy swoje skarby pod serduchem a już niedługo w ramionach [emoji173]️[emoji173]️

To juz bliziutko u Was tez :)

U mnie tak
IMG_1034.JPG
idę się przejść z 15 min po korytarzu i obserwuje dalej, o 23 spytać lekarza co on na to. Hahah oj chciałabym żebyś miała racje [emoji5][emoji56]

Załączniki

• IMG_1034.JPG
    IMG_1034.JPG
    101,5 KB · Wyświetleń: 493
No tak, u mnie akurat mój mnie „wyręczał” w tych obowiązkach i gotował, sprzątał, chodził z pieskiem :) także mogłam się lenić hah :)

Oj tak, gdyby nie brzuszki to bysmy leżakowały na plażach z drinkami w bikini [emoji5][emoji16]

Ale mamy szczęście i mamy swoje skarby pod serduchem a już niedługo w ramionach [emoji173]️[emoji173]️

To juz bliziutko u Was tez :)

U mnie tak Zobacz załącznik 884375 idę się przejść z 15 min po korytarzu i obserwuje dalej, o 23 spytać lekarza co on na to. Hahah oj chciałabym żebyś miała racje [emoji5][emoji56]
Caly czas sie staralam byc aktywna, zeby jakos przejsc przez porod :D trzeba miec forme :) za rok moze plan z plaza wypali.

No to ladnie u Ciebie sie pisze :D bliziutko

reklama
Do góry