reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Prywatne przydomowe SPA :p Lenusia
20180731_112329.jpg

Załączniki

• 20180731_112329.jpg
    20180731_112329.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 455
Bry, bry.
Dziś wstałam, zjadłam śniadanie, powiesiłam pranie i leżę :p ale mam zamiar trochę posprzątać jak nie padnę z gorąca.
Jutro jeszcze do ginekologa w kolejce posiedzieć. Po co, po co, po co, po co? ;)
Ostatni dzień lipca. Od jutra niech się dzieje co chce chociaż u mnie nic się nie dzieje hahahahaha
Why o_O

Długo bo w środku i na zewnątrz niestety..
Piersi mi urosły chyba o dwa rozmiary, są twardsze, mleko leci samo, muszę podkładać pieluchę bo wszystko mokre. Dlatego już bym chciała do domu, wykąpałam się ale co chwilę jestem mokra ,brudna i upocona eh. Ale malutka przybrała od wczoraj 30g więc jestem zadowolona i nie zamieniłabym karmienia piersią na sztuczne za nic w świecie, to taka więź z dzieckiem , że nie da się tego zastąpić niczym innym ❤️ Tylko mała czasem nie umie chwycić i się denerwuje. Zastanawiam się czy w domu nie odciągać sobie od czasu do czasu i niech trochę mleka stoi w butelce. Gdyby nie dawało rady piersią to troszkę dokarmić z butelki. Czy to zły pomysł bo się odzwyczai od piersi jak podam z raz dziennie smoczkiem ? Tylko w pierwszy dzień zjadła sztuczne , a dwie doby karmimy się piersią, to może będzie coraz lepiej z chwytaniem
Spokojnie nie oduczy się jak raz dziennie podasz butlę . I to też nie powiedziane że ta butlę będzie tolerować jak spodoba jej się cycus

U mnie dziś badania wyszły super :) Ciśnienie w normie, KTG też,więc nie zdecydowałam się na pobyt w szpitalu. Mam opierdziel,zato,że piję zbyt mało wody-muszę 2 butelki dziennie. Teraz tylko pozostaje mi czekać na spokojnie aż mała podrośnie i stawić się 10 sierpnia w terminie cc,w międzyczasie jeszcze KTG jedno będzie. Dziękuję,że o mnie pamiętałyście <3

Ja dzisiaj dostałam skierowanie do szpitala na wywolanie porodu z powodu tej hipotrofi. A co już zadecydują w szpitalu to się okaże na dniach. Jutro rano tam pojadę.
Oj to u Ciebie też hypotrofia, ile teraz waży maluszek i który to tydzień? Jeśli przepływy będą dobre myślę,ze będą jeszcze czekać tak jak u mnie.

reklama
Do góry