reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Prywatne przydomowe SPA :p Lenusia
20180731_112329.jpg

Załączniki

• 20180731_112329.jpg
    20180731_112329.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 459
Bry, bry.
Dziś wstałam, zjadłam śniadanie, powiesiłam pranie i leżę :p ale mam zamiar trochę posprzątać jak nie padnę z gorąca.
Jutro jeszcze do ginekologa w kolejce posiedzieć. Po co, po co, po co, po co? ;)
Ostatni dzień lipca. Od jutra niech się dzieje co chce chociaż u mnie nic się nie dzieje hahahahaha
Why o_O

Długo bo w środku i na zewnątrz niestety..
Piersi mi urosły chyba o dwa rozmiary, są twardsze, mleko leci samo, muszę podkładać pieluchę bo wszystko mokre. Dlatego już bym chciała do domu, wykąpałam się ale co chwilę jestem mokra ,brudna i upocona eh. Ale malutka przybrała od wczoraj 30g więc jestem zadowolona i nie zamieniłabym karmienia piersią na sztuczne za nic w świecie, to taka więź z dzieckiem , że nie da się tego zastąpić niczym innym ❤️ Tylko mała czasem nie umie chwycić i się denerwuje. Zastanawiam się czy w domu nie odciągać sobie od czasu do czasu i niech trochę mleka stoi w butelce. Gdyby nie dawało rady piersią to troszkę dokarmić z butelki. Czy to zły pomysł bo się odzwyczai od piersi jak podam z raz dziennie smoczkiem ? Tylko w pierwszy dzień zjadła sztuczne , a dwie doby karmimy się piersią, to może będzie coraz lepiej z chwytaniem
Spokojnie nie oduczy się jak raz dziennie podasz butlę . I to też nie powiedziane że ta butlę będzie tolerować jak spodoba jej się cycus

U mnie dziś badania wyszły super :) Ciśnienie w normie, KTG też,więc nie zdecydowałam się na pobyt w szpitalu. Mam opierdziel,zato,że piję zbyt mało wody-muszę 2 butelki dziennie. Teraz tylko pozostaje mi czekać na spokojnie aż mała podrośnie i stawić się 10 sierpnia w terminie cc,w międzyczasie jeszcze KTG jedno będzie. Dziękuję,że o mnie pamiętałyście <3

Ja dzisiaj dostałam skierowanie do szpitala na wywolanie porodu z powodu tej hipotrofi. A co już zadecydują w szpitalu to się okaże na dniach. Jutro rano tam pojadę.
Oj to u Ciebie też hypotrofia, ile teraz waży maluszek i który to tydzień? Jeśli przepływy będą dobre myślę,ze będą jeszcze czekać tak jak u mnie.

reklama
Do góry